Blas Cantó es sincera a Instagram i confessa haver patit depressió

El cantant ha compartit amb els seus seguidors un dels moments més complicats de la seva vida

Blas Cantó en una imagen de archivo
Imatge d'arxiu del cantant Blas Cantó. | Cedida

«Vull sincerar-me amb vosaltres». Així començava dient el cantant espanyol Blas Cantó en un escrit al seu perfil d'Instagram. Cantó ha volgut compartir amb els seus seguidors que «últimament, no ha passat una bona etapa». 

«Estava deprimit», reconeix l'exvocalista del grup Auryn. I és que el cantant confessa que no tenia «ganes de res»: «Sentia que tot s'estava demorant massa, no tenia il·lusió pel que feia».

Blas Cantó surt de la depressió gràcies als seus seguidors 

 

Recordad que el dia 2 de Junio nos vemos en GRAN CANARIA

Una publicación compartida de Blas Cantó (@blascanto_es) el

Unes paraules que Blas Cantó va publicar després d'haver superat la malaltia, tal com ell ha explicat. Un mal moment que ha superat, en part, després de «tres dies» en què «he conegut gent meravellosa, us he sentit cantar amb mi i m'heu fet despertar», deia cantó referint-se als seus seguidors. 

Uns dies que van fer que el cantant s'adonés que «és molt afortunat». No obstant això, Cantó demanava a la seva «família i amics» que «no l'esbronquessin», després de llegir aquest escrit on el cantant se sincerava. I és que, com ell mateix ho justifica, «a vegades, obrir-nos ens ajuda a millorar i a sortir del pou», confiant que la seva gent ho acabi entenent.  

Finalment, Cantó va voler agrair el suport que ha rebut de «tots» els seus seguidors, els quals considera responsables de fer-lo «sentir viu una altra vegada». «Ens veiem aviat», va sentència l'artista, deixant entreveure que aviat tornarà a estar damunt dels escenaris. 

Captura de pantalla de la publicación de Blas Cantó
Captura de pantalla de la publicació de Blas Cantó | Instagram

 

Cantó demostra que Instagram no és sempre de color rosa

Cal recordar que aquesta no és la primera vegada que Blas Cantó utilitza les xarxes socials per explicar la seva situació personal. I és que el passat mes d'octubre, el cantant deixava preocupats els seus seguidors després de dir: «Avui, ha passat una cosa estranya». 

En aquesta ocasió, va indicar que «estàvem menjant i m'ha donat un 'chungo'. No podia moure les meves mans, sentia que em pesaven moltíssim i estava marejat». No obstant això, el cantant es va recuperar després de ficar-se al llit, encara que va admetre que va passar una «mala estona».

Un missatge amb el qual volia fer veure als seus seguidors que «no tot a l'Instagram és molt bonic», afegint que «de tot se surt i tot passa». Així doncs, i a través de la seva experiència, el cantat va enviar un missatge d'ànim per totes aquelles persones que «estan passant un mal moment».


Comentaris

envia el comentari