ÚLTIMA HORA

Un home mata la seva dona a Sant Joan Despí i és detingut quan volia fugir a l'aeroport del Prat

URGENT

Mor una nena de 14 en un accident amb un cavall al Vallès

Manuel Carrasco es casa en secret amb Almudena Navalón

L'artista i cantant andalús ha sorprès tothom en casar-se a Cadis acompanyat només per família i amics molt propers
Manu Carrasco i Almudena Navalón | El Español

 

Manu Carrasco està d'enhorabona. El cantant de Cadis s'ha casat amb la seva parella, Almudena Navalón, en una cerimònia íntima que s'ha celebrat a la localitat gaditana de Bolonia, prop de Tarifa. La notícia, així mateix, va ser revelada davant l'estupefacció de tothom el passat dijous a 'Sálvame'. 

 

Segons Kike Calleja, de fet, tots dos haurien optat per plantejar una boda en secret i allunyada dels focus que acostumen a perseguir a l'exconcursant d''Operación Triunfo'. Per això mateix, doncs, Carrasco i la seva dona només hi haurien convidat els més afins, tot i que també cal esmentar que a la cerimònia s'hi van personar alguns personatges VIP com Alejandro Sanz o Pablo López.

 

La boda secreta de Carrasco a Cadis

 

I és que la boda va agafar tothom per sorpresa. L'enllaç, així mateix, es va celebrar el passat dijous, 13 de setembre, a Bolonia i sobre les 18:00 de la tarda. Cal esmentar que Carrasco i Navalón van escollir un entorn idíl·lic per la cerimònia: la finca 'El Cañuelo', a només 3 quilòmetres de la platja.

 

La finca esmentada, apartada dels nuclis urbans, ha permès una boda totalment en secret i amb unes vistes d'allò més privilegiades de la costa gaditana i l'estret de Gibraltar.

 

Diversos famosos van acudir a la boda

Segons ha avançat el portal 'Look', Manu i Almudena es van donar 'si vull' davant d'un centenar de convidats, que han arribat al punt de l'enllaç amb autobús. Tot i això, el cert és que la boda no va deixar de banda el sector VIP i, en aquest sentit, Carrasco i Almudena es van casar davant personalitats com Pablo López, Alejandro Sanz, Pastora Soler i Vanesa Martín

 

El cert, però, és que no s'han publicat imatges de l'acte ni de la celebració posterior, tot i que el mateix Carrasco va penjar un 'storie' a Instagram on s'hi podia comprovar que s'havia casat amb Almudena.                            

 

 

Manu Carrasco i Almudena Navalón  | CatalunyaDiari.cat