Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

La Mesa del Congrés suspèn els diputats presos

Manuel Carrasco es casa en secret amb Almudena Navalón

L'artista i cantant andalús ha sorprès tothom en casar-se a Cadis acompanyat només per família i amics molt propers
Manu Carrasco i Almudena Navalón | El Español

 

Manu Carrasco està d'enhorabona. El cantant de Cadis s'ha casat amb la seva parella, Almudena Navalón, en una cerimònia íntima que s'ha celebrat a la localitat gaditana de Bolonia, prop de Tarifa. La notícia, així mateix, va ser revelada davant l'estupefacció de tothom el passat dijous a 'Sálvame'. 

 

Segons Kike Calleja, de fet, tots dos haurien optat per plantejar una boda en secret i allunyada dels focus que acostumen a perseguir a l'exconcursant d''Operación Triunfo'. Per això mateix, doncs, Carrasco i la seva dona només hi haurien convidat els més afins, tot i que també cal esmentar que a la cerimònia s'hi van personar alguns personatges VIP com Alejandro Sanz o Pablo López.

 

La boda secreta de Carrasco a Cadis

 

I és que la boda va agafar tothom per sorpresa. L'enllaç, així mateix, es va celebrar el passat dijous, 13 de setembre, a Bolonia i sobre les 18:00 de la tarda. Cal esmentar que Carrasco i Navalón van escollir un entorn idíl·lic per la cerimònia: la finca 'El Cañuelo', a només 3 quilòmetres de la platja.

 

La finca esmentada, apartada dels nuclis urbans, ha permès una boda totalment en secret i amb unes vistes d'allò més privilegiades de la costa gaditana i l'estret de Gibraltar.

 

Diversos famosos van acudir a la boda

Segons ha avançat el portal 'Look', Manu i Almudena es van donar 'si vull' davant d'un centenar de convidats, que han arribat al punt de l'enllaç amb autobús. Tot i això, el cert és que la boda no va deixar de banda el sector VIP i, en aquest sentit, Carrasco i Almudena es van casar davant personalitats com Pablo López, Alejandro Sanz, Pastora Soler i Vanesa Martín

 

El cert, però, és que no s'han publicat imatges de l'acte ni de la celebració posterior, tot i que el mateix Carrasco va penjar un 'storie' a Instagram on s'hi podia comprovar que s'havia casat amb Almudena.                            

 

 

Manu Carrasco i Almudena Navalón  | CatalunyaDiari.cat

 

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris