IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La gran mentida de Letícia per poder casar-se amb Felip

La reina va enganyar a la seva família política per poder contraure matrimoni per l'Església

Fotografia de Letícia durant el seu viatge a Santo Domingo el 2018
Letícia va haver de mentir per poder casar-se amb Felip | CatalunyaDiari

Cada vegada són més els detalls de la reina Letícia que surten a la llum, molts d'ells sorprenents i alguns altres previsibles. El que està clar és que la dona de Felip és un dels personatges més buscats i investigats.

Letícia Ortiz és una persona molt ordenada i a qui li agrada molt tenir la vida pautada amb les seves rutines habituals. Des que forma part de la Família Reial seva actitud ha canviat per complet, i de ser una periodista inquieta ha passat a ser una reina ordenada.

Leonardo Faccio ha reconegut en la seva obra 'La reina impacient' alguns detalls que no agradaran gens a Felip ni a tota la Família Reial en general. Abans d'una de les confessions que més farà mal a l'entorn de la reina, Faccio ha reconegut en el seu llibre que «Letícia només li interessava estar amb la gent de bé, de classe alta».

El fet d'haver estat princesa i ara reina, és un paper que li encanta Letícia, fins i tot més que al seu marit, que el porta d'herència. Tal com s'explica en el llibre de Faccio, Letícia va aconseguir fer-se amb el tron d'Espanya gràcies al seu matrimoni amb l'hereu, Felip.

La mentida de Letícia

El que pocs saben és que per Letícia no va ser gens fàcil arribar a aquestes noces. La reina va haver de mentir per poder casar-se amb Felip, i ara aquesta mentida acaba de sortir a la llum en l'obra 'La reina impacient'.

Com tothom sap, la monarquia espanyola està molt vinculada al catolicisme, pel que mai es va contemplar una altra opció diferent a un casament religiós per unir en matrimoni a Felip i Letícia. El problema de tot això és que la que en aquells dies exercia de periodista ja s'havia casat amb anterioritat i estava divorciada, una situació civil que l'Església no contempla amb molt bons ulls.

Letícia no era una persona molt creient, per no dir gens, motiu pel qual va haver d'enganyar a la seva família política, afirmant haver recuperat la fe en Déu. Segons Faccio, el que no sap Felip és que la seva actual dona, no només no era creient, sinó que era la primera a desqualificar a Déu, amb comentaris molt insultants.

El seu desinterès amb l'Església

L'autor apunta que un excompany de treball de la periodista li ha assegurat que «Letícia era la primera a cagar-se en Déu». El que Faccio vol demostrar és que Letícia va mentir sobre la seva fe per poder contreure matrimoni amb Felip, ja que amb els testimonis que presenta queda clar que la reina no creia en Déu.

Per si fos poc, la monarca no  senya quan entra a una església, un detall que no ha passat desapercebut, igual que tots els rumors d'un suposat avortament voluntari abans de aparellar-se amb Felip. Està clar que Letícia Ortiz no passarà a la història per ser una reina molt creient.


Comentaris

envia el comentari