La gran notícia de Daniela Blume: «He pagat a dones per sexe»

L'últim programa de 'Samanta y el sexo' de Cuatro ha donat molt de què parlar a causa d'aquestes confessions de Blume

 
Daniela Blume en 'Samanta y el sexo'
Daniela Blume a 'Samanta y el sexo' | Cuatro

Samanta Villar és la presentadora del programa 'Samanta y el sexo' produït per 'Boca Boca' i ha reprès un estudi que afirma que el 2030 el sexe entre persones serà residual, com una hipòtesi per investigar les diferents maneres de viure la intimitat sexual.

La sexòloga i col·laboradora de televisió, Daniela Blume, va ser convidada dimarts passat 14 de novembre juntament amb Jorge Javier Vázquez i Adrián Rodríguez. Si en el mateix programa el presentador estrella de Telecinco va fer declaracions sobre la seva intimitat, Blume, tampoc va dubtar a confessar algunes de les seves experiències sexuals.

La catalana,que va ser finalista de 'Gran Hermano VIP 5', ha confessat que ha pagat per mantenir relacions sexuals amb dones juntament amb la seva parella, i és que en anteriors ocasions ja va confessar que és una dona a la qual li crida l'atenció tot el relacionat amb les arts amatòries i que no dubta a provar experiències noves.

Així, va confessar «He pagat per sexe, en viatges a Amsterdam, mentre viatjava amb les meves parelles. He experimentat molt sexualment, però sempre necessito un vincle fort. He contractat dones amb ells. Sóc molt curiosa.»

A més, també ha afirmat que li agradaria tenir experiències d'un altre tipus i ha deixat als espectadors molt sorpresos: «També aniria a un prostíbul de nines amb la meva parella. Per mirar, mai he estat en cap. En principi no em posa la idea, però ja veurem».

Orgasmes mentre dorm

Blume ha explicat sense embuts davant de la presentadora tot sobre les seves relacions íntimes, els seus costums i els seus orgasmes i ha afirmat que el sexe és un tema que li agrada prendre-s'ho de debò, perquè gaudeix amb ell, però no ho practica amb qualsevol. «En contra del que pugui semblar, el sexe per a mi és bastant sagrat. M'ho prenc molt de debò. En el meu cos, que és el meu temple, entra qui jo decideixo. Em costa molt fer-ho perquè sí o amb desconeguts».

Daniela també ha confessat, que arriba a ejacular sola quan està dormint: «Jo és que em corro a la nit», ha desvetllat Blume. «Quan estic somiant, dormint i somiant, tinc orgasmes sola. Ja estic calibrant el meu equilibri. Jo aspiro a fer això en la vida real, sense somiar. És natural i no té mèrit, però és així».

Blume junto con Jorge Javier
Blume amb Jorge Javier | Cuatro

 

Finalment, la col·laboradora ha volgut donar el seu punt de vista sobre la situació actual del sexe a la societat i el que els homes pensen que fan bé. «Actualment hi ha un problema amb les xarxes, amb la hipersexualització, amb el porno... Els nois creuen que per donar la talla cal fer el mateix que als vídeos. Ells creuen que el que els satisfà és això. Cal anar una mica més enllà del sexe superficial».


Comentaris

envia el comentari