Leo Rico, el bomber català amic de la reina Letícia

L'estilista de la Reina manté una relació sentimental amb el català

Leo Rico
Leo Rico, el bomber que ha conquistat a una de les persones més properes a Letícia | leorico.blogspot.com

Una de les persones més properes a la Reina Letícia està passant per un dels millors moments personals de la seva vida. Eva Fernández, la que és l'estilista de la monarca des de fa ja quatre anys està d'enhorabona. Escollida per la mateixa Letícia, el més segur és que l'estilista l'abandoni, temporalment, després de donar a llum la pròxima primavera, ja que la persona qui ha aconseguit ampliar la gamma de firmes amb les quals es vesteix la monarca, serà mare.

Tot i ser una de les persones de confiança de la Reina, mai s'ha sabut gaire sobre la seva vida personal, la qual ha portat sempre amb molta discreció. Però ara, ha sortit a la llum la nova relació sentimental de Fernández després de superar un matrimoni de quatre anys, i és que està amb un bomber català, Leo Rico, qui amb els seus 40 anys és conegut per haver estat portada de la revista 'Men's Health' fins a 19 vegades arreu del món, segons confirma el mitjà 'Vanitatis'.

Bomber

Rico ha estat portada fins a 19 vegades de la revista 'Men's Health' | Men's Health

Seran pares l'any que ve

Viatgers i amant de l'esport, sobretot de l'esquí, la parella comparteix grans passions en diverses disciplines, i ho fan gràcies a una caravana amb la qual viatgen per tota Espanya. Segons sembla, la seva relació va tan bé que han decidit fer un pas més enllà a la seva vida, i és que en uns mesos es convertiran en pares per primera vegada. Segons informa el mitjà esmentat, Fernández estaria embarassada de quatre mesos i estaria previst que donés a llum la pròxima primavera. 

Rico, qui acumula quasi 30 mil seguidors al seu compte d'Instagram, ha estat entrevistat per diversos mitjans. A principis d'any, el català va decidir abandonar la seva plaça de bomber a Barcelona per mudar-se a Madrid per poder estar més a prop de la seva parella. Tot i els diversos treballs de model, el bomber segueix exercint la seva professió en un parc de la capital. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari