rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

La bona vida d'Alejandro Cruz, el marit d'Isabel Jiménez

És enginyer de professió i li encanta viatjar, la bona gastronomia i les celebracions amb els amics
Imatge d'Alejandro amb Isabel Jiménez. | Instagram

 

La parella d'Isabel Jiménez, Alejandro Cruz, porta una vida que més d'un de nosaltres voldríem, tal com explica 'El Español'. Enginyer de professió, no sabem si sap organitzar-se el temps de forma excepcional o simplement el seu treball no està al millor moment i pot permetre's el luxe de tenir moltes hores d'oci.

 

A Àlex li encanta tant la platja com la muntanya. Igual podem veure-ho fent surf sota el sol d'Almeria, com passejant pels verds prats de la muntanya. A més, a Cruz li encanta gaudir sempre que pot de la companyia dels seus amics i de la seva esposa, que se'n va a prendre alguna cosa com que improvisen un elegant pícnic entre tots.

 

Si ens fixem en el seu compte d'Instagram, Àlex fa el cinquanta per cent de les seves fotografies a Almeria, terra natal de la parella. Però també ens demostra que li encanta viatjar fora d'Espanya.

Imatge d'Alejandro al costat dels seus amics Sara Carbonero i Iker Casillas. | Instagram

 

Des dels llocs més exòtics fins al cor d'Europa. Llocs com Londres o Marràqueix han estat els llocs escollits per Alejandro per aprendre de cultura i conèixer altres estils de vida molt diferents dels nostres.

 

Festes i bona companyia

Una altra cosa de la qual presumeix Alejandro a les seves xarxes socials és de les festes i els seus amics. Quan tens bons paisatges i bon menjar, l'única cosa que et fa falta és un bon grup d'amics per passar-ho bé.

 

Tal com podem observar en algunes imatges del seu Instagram, Alejandro no dubta a aprofitar les tardes de sol per xerrar amb els amics de forma distesa o fer de DJ en alguna festa, entre moltes altres coses.

Imatge d'Alejandro al costat dels seus amics. | Instagram

 

Però el que més li agrada és dedicar-li temps a la seva parella. Des que es van casar l'any 2009, tots dos han intentat treure el màxim temps possible per veure's malgrat els seus exigents treballs.

Cal destacar que realment ens ha sorprès l'alt nivell de vida ple de positivisme que porta el marit d'Isabel Jiménez. Alejandro també té una gran relació amb Sara Carbonero i la seva parella, Iker Casillas, que tal com hem pogut comprovar en algunes instantànies apareixen junts.

 

Imatge d'Alejandro en una platja d'Almeria. | Instagram

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris