Primer pla de Borja Prado amb el rostre seriós i mirant a càmera

Borja Prado descobreix que s'estan burlant d'ell i de la seva dona a Mediaset

Borja Prado pren mesures dràstiques en veure's assenyalat

Borja Prado ha arribat trepitjant fort Mediaset, disposat a capgirar-ho tot per pal·liar la crisi d'audiència que travessa des de fa anys. Els canvis han estat notables i plens de polèmica, però necessaris per recuperar la confiança dels espectadors. Tot i això, hi ha persones a qui l'arribada del nou directiu no ha agradat especialment.

Dilluns passat, Borja era testimoni de com la cadena que dirigeix des de fa mesos s'ha burlat d'ell i de la seva dona, cosa que es va poder veure en directe i que ha tingut repercussió dins del grup audiovisual.

Borja Prado descobreix que s'han burlat d'ell

Borja Prado ha demostrat que no té res a veure amb Paolo Vasile. La línia editorial que vol imposar a Mediaset dista molt de la del seu antecessor i això és més que notable. Vasile comptava amb l'afecte i el respecte de molts dels programes de Telecinco, especialment de 'Sálvame', amb qui tenia menys mà ferma.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Però, l'arribada de Prado ha posat molt nerviosos molts formats de la cadena. El nou Codi Ètic, que prohibeix, entre altres coses, parlar d´un gran nombre de famosos, ha reduït considerablement el contingut dels programes.

Es tracten de canvis considerables, però de vital importància, tenint en compte que fa mesos que Mediaset no es recupera. El paper de Borja no és fàcil i per això no es mostra especialment efusiu a les seves aparicions públiques.

Pla general de Borja Prado
Borja Prado actua després de sentir-se menyspreat | Europa Press

Una va ser objecte de burla per part d'un programa de la graella de Mediaset. 'Todo es mentira' abordava l'aniversari d'Aznar, on diverses celebritats van assistir. Borja i la seva dona, Pilar Benítez, van ser convidats i la seva arribada va ser captada pel programa la productora del qual és 'La Fàbrica de la Tele', la mateixa que 'Sálvame'.

El que ningú no s'esperava és que la veu en 'off' que retransmetia el moment es burlaria del nou directiu de la cadena. «Que algú li digui al cavaller que això no és un funeral», deia el redactor davant de la imatge de Borja Prado vestit amb un abric negre i gest seriós. «Quin pas, quina solemnitat!», afegeix en to de burla sobre el que és el seu nou cap. Per a més escàndol, la imatge va anar acompanyada per una música de funeral que afegia més conya a la peça.

Borja Prado pren mesures després de la burla

Mediaset no està per a bromes i encara menys ho està Borja Prado, que intenta salvar de la ruïna absoluta la productora. Per això, ara que sap què ha passat al programa de Risto Mejide, prendrà cartes sobre l'assumpte.

Potser el redactor no sabia que s'estava burlant del mateix president del grup audiovisual, però ja és massa tard.El que havia passat va arribar a les seves orelles i Prado va decidir intervenir.

Foto de Borja Prado
Borja Prado dirigeix amb mà de ferro Mediaset | Twitter

La seva reacció va ser obligar que el moment fos eliminat de la versió gravada que s'ofereix posteriorment a Mitele Plus. D'aquesta manera, qui accedís al contingut no podria veure com el president del gegant audiovisual era menyspreat pels seus treballadors.

Tot i això, molts ho van poder veure en directe i les xarxes socials es van inundar amb l'extracte on es burlaven de Borja. De moment, el programa de Risto no ha rectificat les paraules ni tampoc ha demanat perdó públicament. Han obviat el tema, centrant-se només en l'aniversari d'Aznar i com va ser la celebració.

Un cop més, és visible com el directiu està atent a tot el que passa a la seva productora i com reacciona davant de qui el menysprea. Recordem com Belén Esteban va ser assenyalada per saltar-se les noves normes , posant en perill el seu lloc de treball.