Primer pla de Borja Prado amb el rostre seriós i mirant a càmera

Borja Prado s'assabenta de l'abandonament que deixa 'Sálvame' sense opcions

Borja Prado no guanya per a disgustos

Borja Prado sap que té a les mans el futur no només de Telecinco, sinó també de formats estrella de la cadena com 'Sálvame'.

Tot i això, sembla que els col·laboradors no estan disposats a donar-li treva, i ja s'ha emportat més d'un mal de cap.

Per començar, tenim l'enfrontament entre Marta Riesco i Cristina Porta, cosa que el portava a prendre mesures extremes per posar un cert ordre.

D'aquesta manera, decidia 'castigar' la reportera i apartar-la del focus mediàtic. I és que, durant un temps, Riesco no podrà fer directes i s'haurà de limitar a les feines d'oficina.

Foto de Borja Prado
Borja Prado, conscient del que està passant a Telecinco | Twitter

Però és que ni tan sols aquells que es creien intocables se salven. Aquest és el cas de Lydia Lozano, que acaba de tastar una mica de la seva pròpia medicina.

Recentment, un testimoni posava al punt de mira el matrimoni de Lozano amb el seu marit Charly, i és que haurien estat vistos a un local d'intercanvi de parelles.

Era una informació que agafava per sorpresa la col·laboradora i que no li feia cap gràcia, cosa que provocava que amenacés d'abandonar el programa per sempre.

Imatge de Lydia Lozano plorant.
Lydia Lozano ha tocat fons | Mediaset

«La informació que li està arribant al programa és que la visita de Lydia no és una cosa esporàdica, és habitual», assegurava aquest testimoni a 'Sálvame'.

«L'he vist quatre vegades allà, sempre amb la seva parella, però no sempre amb ella al llarg de tota la nit. Ella és una persona molt desitjada».

Això torna a treure a la llum la teoria que Lydia i Charly són una parella oberta, cosa sobre la qual Lozano sempre s'ha negat a parlar.

«Vas veure sortir despentinada Lydia d'una de les habitacions del club d'intercanvis?», li preguntaven al testimoni.

Borja Prado fa front a nous problemes

Mentrestant, Lydia deixava clar que no pensava aguantar aquesta mena d'atacs. «No ho aguantaré, això és una puta conya, jo me'n vaig a casa meva», sentenciava furiosa.

«No m'ho puc prendre de conya, hòstia. Ja està bé, home. Si us passés a vosaltres com estaríeu?», increpava als seus companys.

Tot i que van intentar que tornés a plató, ella es negava del tot: « A reveure!», s'acomiadava entre llàgrimes, disposada a abandonar Telecinco completament humiliada.

D'altra banda, tot indica que Borja Prado també té al punt de mira María Patiño.

Imatge de Lydia Lozano i el seu marit Charly passejant pel carrer
Lydia Lozano i el seu marit, Charly, al punt de mira | GTRES

Diego Arrabal era qui advertia al seu canal de Youtube que un gran escàndol estava a punt d'emportar-se la presentadora.

El paparazzi deixava entreveure que «si a 'Sálvame' decideixen fer públic tot això, no l'han d'acomiadar, se'n va ella sola».

A més, insinuava que «si han invertit a comprar això, és perquè volen publicar-ho, tard o d'hora». Tot i que Arrabal es nega a donar pistes sobre el contingut d'aquest material, té clar que només serà qüestió de temps.

Foto d'Adela González i María Patiño a 'Sálvame'.
El que ha passat a 'Sálvame' preocupa a Borja Prado | Telecinco

A això se suma que Terelu Campos ha fet una crida en públic cap al tracte que se li està donant a la gent gran.

«Fa anys que lluitem i aconseguim lleis que protegeixin els nostres menors», afirmava la presentadora. «A mi m'agradaria dir a tota la classe política, tant als que estan al govern, com als que no hi són, que hem de protegir els nostres grans», demanava desesperada en referència a la seva mare.

«Ens han fet riure des de les ones de la ràdio, des de la pantalla de televisió, des d'un diari... Aquests grans tenen dret a envellir dignament», al·legava. «Tenen dret que la seva imatge es cuidi, perquè ells no estan en posició d'escollir si se'ls fa una foto o no».

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp