Fotomuntatge de Shakira amb la bruixa que té a casa seva

La borrasca Gerard podria haver fet caure la bruixa de Shakira a casa de la seva sogra

El setè temporal fred s'anomena, per casualitat, Gerard segons l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET)

El fred ja ha arribat a Catalunya. I ho ha fet amb una forta borrasca que, causalment, els meteoròlegs han anomenat borrasca Gerard. El mal temporal ha coincidit enmig de la guerra entre Gerard Piqué i Shakira, just després que aquesta publiqués el nou tema amb Bizarrap on posa a caldo a tot l'entorn de l'exjugador blaugrana. 

El mateix dia que Shakira va treure la cançó, el periodista català Jordi Basté va fer unes dures declaracions defensant al seu gran amic, Gerard Piqué. Així, com és habitual, vam poder escoltar 'El davantal' de Basté a El món a RAC1. El periodista va fer una anàlisi de la cançó i va llançar una bomba sense precedents sobre la colombiana. 

Durant l'emissió, Jordi Basté va fer una ferma defensa cap al xicot de Clara Chía. A més, el periodista considera que els grans damnificats d'aquesta història de desamor són els fills de l'exparella. Abans d'acabar, però, Jordi Basté va deixar anar un secret terrorífic sobre què li estaria fent Shakira a la seva sogra, Montserrat Bernabeu.

«La mateixa Shakira, des de fa tres mesos, té penjada a casa seva a una de les terrasses i dirigida a la cuina de casa dels seus sogres, una bruixa de mida real. Tot plegat, molt trist», va declarar el periodista. La colombiana li estaria fent bruixeria a la mare de la seva exparella? Segons Basté, sembla que sí. 

La bruixa que Shakira té penjada al seu balcó
La bruixa que Shakira tenia penjada al seu balcó. | Twitter

La borrasca Gerard es revenja de Shakira

Com tothom sap, aquesta setmana, considerada la més freda de l'any, les fortes ventades i el mal temporal s'han apoderat del territori català. Així ho va anunciar fa uns dies l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) a través del seu compte de Twitter. 

«Els nostres col·legues del Servei Meteorològic Francès han afegit un nom al: la Borrasca Gerard, 7a de la temporada. Cal recordar que els noms de les borrasques es fixen a principi de temporada, per això l'assignació d'aquest nom ara ha estat casual».

Doncs bé, amb aquest fort vendaval que ha sacsejat la ciutat de Barcelona, la bruixa que la de Barranquilla tenia posada al  balcó de casa seva podria haver caigut a l'habitatge dels pares de Gerard Piqué. Així la borrasca Gerard hauria fet caure la famosa bruixa, molt creepy tot plegat.

I no ho diem nosaltres no, la periodista catalana Mayka Navarro va ser qui va anunciar que la bruixa havia desaparegut de la terrassa de Shakira. «Després del fort vendaval que ha sacsejat aquest matí Barcelona, ​​la bruixa ha volat i podria haver caigut al pati dels sogres de Shakira».