Carmen Borrego explica com es troba Terelu després de la seva operació mamària

La filla petita de María Teresa Campos no ha deixat clar si tornarà a 'Sálvame' i demana més temps per pensar i estar tranquil·la

Carmen Borrego

Carmen Borrego va explicar com es troba la seva germana | TELECINCO

Terelu Campos ja descansa a casa després de la seva intervenció de reconstrucció mamària a la Fundació Jiménez Díaz. Fa mesos que la filla gran de María Teresa Campos lluita per superar un càncer de mama que, si tot va bé, ja ha passat pel seu tram final amb aquesta nova operació.

Així ho ha explicat el cap de setmana la germana de Terelu, Carmen Borrego, després d'entrar en directe al programa d'Emma García, 'Viva la vida'. Segons Borrego, «ara el que més importa és Terelu. Ha sortit tot bé, era una intervenció que estava prevista des de feia temps, esperem que sigui l'última. Ella està a casa, gràcies a Déu, recuperant-se. Té les molèsties normals».

Terelu ja es recupera a casa

Finalment, Borrego afegia que «és una dona forta, ja m'agradaria que es queixés una mica, ella ja sap que això s'està acabant i a això s'aferra per estar bé i forta. Estem remuntant. Estem amb la preocupació que estigui el millor possible. Sabem que Terelu està en les millors mans, l'important a la vida és la salut i ella està en vies de recuperació». Per la seva banda, des de la Fundación Jiménez Díaz, on s'ha operat Terelu, van emetre un comunicat per tal d'informar a la premsa sobre l'estat de salut de Terelu i sobre com havia anat la seva nova intervenció.

En el comunicat s'explicava que: «La intervenció s'ha desenvolupat satisfactòriament i la pacient es troba estable i recuperant-se». Així doncs, tot apunta al fet que Terelu ha passat sense problemes aquesta operació i que, ara, es recupera tranquil·la a casa.

  • També et pot interessar: Carlota Corredera assegura que Terelu fa temps que no està a gust a 'Sálvame'

La preocupació de María Teresa Campos

No obstant això, una mare sempre es preocupa per l'estat de salut d'un fill i, María Teresa Campos, no podia ser menys. En aquest sentit, Borrego va dir que: «La meva mare ho està vivint com a qualsevol mare, amb preocupació, avui està tranquil·la perquè ja està a casa, ja està bé, igual que jo estic amb la preocupació de qualsevol germana, la meva mare sap que sempre ha estat en bones mans i des d'aquí, agraeixo a tot l'equip de la Fundación Jiménez Díaz per la seva gran professionalitat». 

Borrego va reaparèixer a la televisió després de la seva polèmica participació a 'Sálvame Okupa'. De fet, ho va fer amb un collaret que deixava entendre que encara patia contusions patides per al llançament de pastís que li va fer el famós nan del programa.

En relació al seu estat i sobre la possibilitat que tant ella com Terelu tornin a 'Sálvame', Borrego va dir que: «No vull pronunciar-me perquè un ha de parlar des de la serenitat i tranquil·litat, i ara vull seguir pensant. Estic bé. Vull seguir estant tranquil·la, acompanyada de la meva família i dels meus amics. Ho he passat malament, però us demano que no em pregunteu perquè en cap moment he dit que anava a parlar de mi».

Carmen Borrego
Carmen Borrego no va deixar si les germanes Campos tornarien a 'Sálvame' | TELECINCO

 

  • També et pot interessar: Terelu Campos marxa de 'Sálvame' per col·laborar a 'Viva la vida'

Comentaris

envia el comentari