IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La bossa de Mango que imita les fundes de càmera de Valentino

Comercialitzen un model basat en el de la firma italiana, valorat en 1.450 euros, per només 25,99 euros

Una de las tiendas Mango en España
Un establiment de Mango | Cedida

Per fi han arribat les rebaixes d'hivern. Una vegada superades les festes de Nadal i passats tots els compromisos de compra de regals per la família i els amics, comença l'etapa per pensar en nosaltres mateixos. Per això, les botigues han començat una temporada intensa en la qual descompten el preu dels seus productes, els quals es poden arribar a reduir fins a un 50%, tota una ganga pels amants de les compres. 

A més, hi ha una altra gran tendència que s'ha anat ampliant en els últims anys: l'aparició de models que imiten a les grans marques comercials: Gucci i Balenciaga són algunes de les firmes més desitjades entre els apassionats d'aquest món, encara que enguany, Valentino ha presentat diversos dissenys que faran patir més d'una targeta de crèdit. El problema és que aquests noms no estan a l'abast de tothom, pel que les companyies 'low cost' no han perdut el temps i han trobat la manera d'oferir productes similars a un preu accesible. 

'Rockstud', la bossa de Valentino que ofereix Mango

Mango ha estat una de les marques que s'ha aventurat a oferir un disseny d'imitació d'una gran companyia. Es tracta, precisament, d'una funda de càmera comercialitzada per Valentino, la qual ofereix sota el nom de 'Rockstud'. La firma espanyola s'ha inspirat en aquest model per fabricar una bossa de mà, la qual s'espera que es converteixi en una de les sensacions d'aquesta temporada.

Imagen del diseño 'Rockstud' de la funda de cámara de Valentino
Valentino va presentar la funda de càmera 'Rockstud' | Imagen: web Valentino.

 Si bé els models compten amb una gran similitud, l'enorme diferència entre ells els trobem a l'hora d'observar els preus. La marca italiana ofereix la seva bossa de 1.450 euros, una xifra que per molts semblarà desorbitada. Per la seva part, Mango presenta un accessori pràcticament igual per un preu molt més reduït: 25,99 euros, tota una ganga per poder gaudir d'una peça tan desitjada.

A més, la marca de roba 'low cost' també ofereix diferents models de la mateixa versió de la 'Rockstud', la qual es podrà trobar en diferents colors, com són el negre, el verd i el vermell. De moment, aquest accessori es considera de la nova temporada, pel que no està inclòs a la secció de rebaixes. No obstant això, és possible que, en les pròximes setmanes, es pugui adquirir per un preu encara més baix.

Bolso cruzado costura de Mango, por 25,99 euros
Imatge de la bossa de Mango, inspirada en la 'Rockstud' | Imagen: web Mango.

 


Comentaris

envia el comentari