IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Les botes del moment que totes les influencers porten de la marca Dr. Martens

Durant el 2017 i ara a inicis de 2018, les botes Dr. Martens han ressorgit amb molta força i són el calçat més vestit en innombrables comptes d'Instagram

Les xarxes socials s'han convertit en el millor aparador per veure quines són i seran les tendències en moda. Per això, no és d'estranyar que les botes Dr. Martens estiguin a la majora de comptes d'Instagram. Aquest calçat sempre ha estat tot un clàssic i, amb el pas dels anys, es va tornant a posar d'actualitat. Aquestes han estat durant anys, les botes representatives de la subcultura com el grunge, el punk i els skinheads, que les han convertit en el seu signe d'identitat.

Ara, doncs, les Dr.Martens són, sense dubte, les sabates que s'han de tenir al alrmari, ja que, a més d'estar de moda, combinen amb tot. La patent es va dissenyar en 1960, però en la Segona Guerra Mundial, els soldats ja vestien aquest tipus de botes, molt dures i resistents. Anys després es convertirien en símbol de rebel·lia per molts joves anglesos i de tot el món.

Martin Roach, l'escriptor que va dedicar un llibre a aquest calçat concret, explicava a 'La vanguardia': «Durant anys, la funció de les Dr. Martens va ser que la classe obrera tingués accés a unes sabates de qualitat que resistissin qualsevol cosa i que no haguessin de reemplaçar-se a mitjà termini: policies, bombers, paletes o fusters van començar a portar les Martens per aquest motiu»

 

El ressorgir de les Dr. Martens

Durant el 2017 i ara els inicis de 2018, aquestes botes han ressorgit amb molta força i són el caçat escollit per moltes influencers pel dia a dia. Algunes de les models més famoses han optat per aquesta opció en moltes ocasions, entre aquestes destaquen algunes com Gigi Hadid o Chiara Ferragni.

A més, les botes Dr.Martes tenen diverses versions i n'hi ha que opten per les més clàssiques de color negre, tot i que també hi ha altres colors de tonalitats fosques. Altres opcions són les arriscades botes de color blanc o les que tenen una plataforma XXL. I les que el important és: portar Dr.Martens és estar a la moda.


Comentaris

envia el comentari