IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

🚑 La pandèmia segueix fora de control a Espanya amb 13.873 nous contagis

La botiga IKEA de Gran Via, a Barcelona, confon 'perritos' comestibles per gossets, a part d'altres errors flagrants

Les faltes en qüestió han estat molt comentades a les xarxes socials

ikea
Imatge de l'IKEA situat a Gran Via, a Barcelona, on han tingut lloc els errors   | CatalunyaDiari.cat

Res passa inadvertit al món 2.0. Sinó que li preguntin a l'IKEA de Gran Via, a Barcelona. La botiga s'ha fet viral després que una tuitaire, @esierraserra, revelés els flagrants i, perquè no dir-ho, divertits, errors de la firma en alguns dels seus cartells al centre barceloní

Alguns dels errors són, si més no, sonats. Ja que, per exemple, un article de la firma que s'anunciava en castellà com «'Ideal para tus ensaladas, cremas, perritros y hamburguesas», s'anunciava en català de la següent manera: «Ideal per les teves amanides, cremes, gossets i hamburgueses»

IKEA confon 'perritos' per gossets

Sense més context, pot ser un error comprensible. Fins i tot, pot estar ben dit. El que més crida l'atenció de tot plegat, però, es que es fa una al·lusió directa al 'hot dog', quelcom que la firma sueca de mobles 'low cost' ha optat per rebatejar com 'gossets'. 

Més enllà d'aquest error, la mateixa tuitaire ha esmentat una altra relliscada de la companyia en mostrar una fotografia d'un catàleg on es podia llegir el verb «montant». Quelcom que no està ben dit, ja que la terminologia correcte és: «muntant»

«Sóc correctora i això ho arreglo»

La tuitaire que ha tret a la llum els errors, Esperança S.S, ha explicat que és correctora de professió i, fins en dues ocasions, ha recalcat que li interessaria treballar amb la firma sueca per corregir aquesta mena d'errors. «No és broma, m'interessa la feina», ha explicat després que IKEA li hagi demanat on s'havien produït aquestes faltes. 

El tweet, finalment, ha estat força celebrat, ja que aquesta compta a hores d'ara amb més de 70 retweets i més de 160 'likes'
 


Comentaris

envia el comentari