Brad Pitt va tenir una «relació amb Mar Saura»

L’actor de Hollywood va passar una nit amb l’actriu catalana i no pas amb Makoke

Brad Pitt va tenir una relació amb l'actriu catalana Mar Saura
Brad Pitt va tenir una relació amb l'actriu catalana Mar Saura | Cedida

En els darrers dies Brad Pitt s’ha convertit en el centre d’atenció en el nostre país per haver tingut una relació amb Makoke fa molts anys. Tanmateix, la redacció de ‘Sávame’ va rebre un comunicat per part de l’agència que representa a l’actor de Hollywood on van negar aquesta presumpta relació i van amenaçar d'emprendre accions legals contra l’exdona de Kiko Matamoros.

Ara, Gustavo González ha explicat la veritat i ha assegurat a ‘Socialité’, programa de Telecinco que presenta María Patiño, que l’actor americà «sí que va estar amb una espanyola, però no es tracta de Makoke». Brad Pitt va tenir una relació breu, però intensa amb una actriu catalana l'any 1997.

Brad Pitt va estar amb una actriu catalana

A més a més, el col·laborador també ha afirmat que, durant la nit en la qual l’ex d’Angelina Jolie i Makoke haurien compartit presumptament la seva passió, l’actor realment va estar amb una altra dona en una discoteca madrilenya. Gustavo González també ha confirmat que aquella nit Brad Pitt va estar amb Mar Saura a Madrid i les càmeres van poder captar el moment.

Cal destacar que la premsa també va publicar les imatges de la parella on es demostra que els actors van passar junts la nit. «En aquella època hi havia molts reporters i si Brad Pitt hagués estat a Valladolid com diu Makoke, que no quedi cap mena de dubte que hi hauria testimoni gràfic», ha sentenciat el periodista en directe a ‘Socialité’.

'Socialité' ha compartit les imatges de Brad Pitt amb Mar Saura
'Socialité' ha compartit les imatges de Brad Pitt amb Mar Saura | Telecinco

Brad Pitt nega la relació amb Makoke

Va ser la redacció de ‘Sálvame’ qui, amb un dels seus treballs d’investigació’, va indagar en la presumpta relació entre Brad Pitt i Makoke que fa molts anys que va sortir a la llum i va contactar amb l’agència que representa l’actor des d’on van negar-ho tot. «El nostre representat no està enfadat, però això pot suposar un mal entès».

«Sí, és cert que va conèixer aquesta senyora durant un viatja a Madrid, però en cap moment van passar una nit d’hotel junts ni van tenir activitat íntima». A més, van afegir: «Makoke ha de deixar de parlar sobre aquesta situació del passat que mai va ocórrer. Contràriament, haurem de prendre accions legals».


Comentaris

envia el comentari