Buenafuente fa una entrevista a una versió alternativa de Carrero Blanco i se'n riu de l'atemptat que va patir

El programa ‘Late Motiv’ va parlar del cas Cassandra i els límits de l'humor

 

El programa ‘Late Motiv’ presentat per Buenafuente va parlar ahir a la nit, 4 d’abril, sobre un dels temes que més ha fet parlar durant els últims dies, el cas Cassandra i els límits de l’humor, segons explica 'VerTele'. El reusenc ho va explicar a la seva manera, amb més humor que mai. El periodista va fer una entrevista a una versió alternativa de Carrero Blanco, interpretat per Miquel Ripeu anomenat ‘Carrero Negre’. Aquesta versió va comptar amb tota classe d’acudits fent referència a l’atemptat que va patir mentre era president del govern espanyol.

D’aquesta forma, el programa volia desafiar la justícia pel cas Cassandra. Les bromes les va començar Buenafuente. Primerament, en dir amb ironia que debatre sobre els límits de l’humor és «molt necessari», i sobre aquesta qüestió s’han pronunciat «algunes de les ments més clares d’aquest país». El periodista assegura haver llegit certes opinions d'altra gent: «Inclús jo he llegit opinions de Bertín i Arévalo».

 

A continuació, va donar pas a Carrero Negre, qui es va declarar fan de Buenafuente des de la seva època al programa ‘En el aire’, títol que es va utilitzar «com un homenatge». També, va seguir bromejant dient que primer veu a la televisió el programa ‘Boom’ i després ‘¡Ahora Caigo!’. A més, va afegir que «l’humor no té límits ni fronteres. El límit està en el cel. Això pretenia ser una metàfora, però en el meu cas és cert».