ÚLTIMA HORA

Un home mata la seva dona a Sant Joan Despí i és detingut quan volia fugir a l'aeroport del Prat

URGENT

Mor una nena de 14 en un accident amb un cavall al Vallès

Buenafuente i la seva mare mostren la seva bonica relació a TV3

El presentador i la seva mare van protagonitzar moments molt emotius en l'últim episodi del programa 'Els meus pares' presentat per Gemma Nierga
Andreu Buenafuente i la seva mare, la Teresa | TV3

 

Només porta dos episodis emesos, des de la seva estrena el passat 13 de setembre, però el programa ‘Els meus pares’ de Gemma Nierga ja ha aconseguit enganxar a l’audiència gràcies a explicar la cara desconeguda d’algunes personalitats catalanes. Després que els pares de Quim Masferrer protagonitzessin el primer capítol, aquest dijous va ser el torn de la mare d’Andreu Buenafuente.  

 

La periodista de TV3 va entrar aquesta setmana a la casa de la Teresa, la mare del presentador i humorista català. Mentre Buenafuente es troba des de fa un temps instal·lat a Madrid, on presentava el seu programa ‘Late Motiv’, Teresa viu a Barcelona. La distància però no ha fet perdre l’amor que senten l’un per l’altre: «Estic enamorada del meu fill. Tinc un munt de fotos per tot arreu, quan vaig a dormir li dic 'bona nit Andreu, t'estimo molt' i ja m'adormo. Tot el que tinc li dec a ell», confessava Teresa.

 

Elogis de la mare de Buenafuente a la seva dona

Gràcies a la seva mare Teresa vam poder saber alguna cosa més sobre el passat amorós d’Andreu Buenafuente, abans de casar-se amb Sílvia Abril. «Em portava moltes 'novietes' i li duraven molt poc i jo no volia agafar 'carinyo' a cap», va confessar la mare del presentador admetent que «estic molt contenta amb la Sílvia».

 

Gemma Nierga amb la mare del presentador i humorista català | TV3

 

Buenafuente tampoc va escatimar en elogis cap a la Teresa: «Una dona de postguerra, nascuda en una època molt fotuda. Ella és natural d'Almeria. Nosaltres som els xarnegos per excel·lència i a tota honra: genètica andalusa i vida catalana».

 

Teresa no veia amb bons ulls que el seu fill treballés a la ràdio

Tot i que la Teresa va relatar com Buenafuente va heretar el sentit de l'humor del seu marit, el Juanito, sembla que no li agradava massa la seva vocació per la ràdio. Andreu Buenafuente va explicar que quan va dir a casa que deixava els estudis per començar una carrera a la ràdio la seva mare va actuar com «un personatge de Llorca».

 

Mentre que el seu pare, un fanàtic d'aquest mitjà, li va dir que «bé, perfecte», la seva mare, segons va dir Andreu, anava remugant tot el dia en veu alta: «Mira que no estudiar», «no agafar un llibre». Avui, però, es mostra orgullosa del seu fill, per la gran persona que és i per la gran carrera professional que ha tingut.