Buenafuente protagonitza el fracàs d'audiència més sonat de la televisió

El programa 'Late Motiv' no supera el 0,3% de quota

Andreu Buenafuente al seu programa 'Late Motiv' | Cedida
 

A l'hora punta del canal de pagament de Movistar, #0, es troba la gran aposta televisiva de la temporada: el programa de Buenafuente 'Late Motiv'. De dilluns a dijous es pot veure al presentador intentant reflotar un programa que, segons 'ESdiario', compta amb un pressupost de 60.000 euros cada nit. A la xarxa té molt d'èxit per alguns dels seus continguts, però per algún motiu no pot enganxar el seu públic en televisió.

Els directius de la cadena havien dipositat totes les seves esperances en un programa que és pràcticament l''ADN' de Buenafuente, però les dades reflecteixen una decaiguda que estranyament podria millorar. Com a dada més alta, ha pogut reunir 25.000 espectadors en una nit, encara que la seva franja d'emissió es troba entre les millors, de les 23.00 a les 00.00 hores de la nit. A televisió alguns bromegen amb les dades i asseguren que «els espectadors de Buenafuente caben a la plaça de toros de Las Ventas».

Tot i així, el canal de Movistar ha tirat la casa per la finestra i ha donat un pressupost suficient a Buenafuente per a tirar de cartera i recuperar la banda de música en directe i fitxar per col·laboradors estrella, com l'imitador de moda, Raúl Pérez. També va intentar crear polèmica amb Javier Quero, qui va imitar a Bertín Osborne convidant a Hitler a 'Mi casa es la tuya', però tot va quedar en un muntatge. Andreu Buenafuente va ser convidat poc després al programa de Telecinco.
 


Comentaris

envia el comentari