Fan burla del xicot de Rocío Flores pel seu nou 'look'

El jove va triar l'aniversari de la filla d'Antonio David Flores per mostrar el seu nou canvi d'imatge

Rocío Flores i la seva parella Manuel Bedmar caminant pel carrer
Rocío Flores i la seva parella Manuel Bedmar | GTRES

Roc√≠o Flores ja era coneguda abans del seu pas per 'Supervivientes 2020' per formar part d'una de les fam√≠lies m√©s conegudes d'Espanya. No obstant aix√≤, despr√©s d'haver format part del 'reality', la seva fama es va disparar descomunalment i ara, uns mesos m√©s tard, √©s tota una 'influencer' amb 620.000 seguidors a Instagram.

Per√≤ si hi ha una persona que sempre li ha fet costat des de fa m√©s de tres anys, aquest √©s el seu xicot, Manuel Bedmar. Abans que la filla d'Antonio David Flores form√©s part del programa de Telecinco, la parella no s'exposava p√ļblicament. Per√≤ des que Roc√≠o Flores va tornar d'Hondures, s'han tornat inseparables i aix√≠ ho demostren constantment a les seves xarxes socials.

La jove va fer vint-i-quatre anys el passat 13 d'octubre, per√≤ va decidir celebrar-ho al costat dels seus √©ssers m√©s estimats uns dies abans, el dia 11, amb un dinar en una terrassa de M√†laga. Roc√≠o va arribar carregada de regals, durant la vetllada, va rebre un enorme ram de flors, unes botes i una bossa.

La nova aposta de Manuel Bedmar

Roc√≠o Flores era la protagonista d'aquest dia, per√≤ qui tamb√© va guanyar protagonisme va ser el seu n√≤vio, Manuel Bedmar, pel nou 'look' que estrenava. Fa unes setmanes ens sorprenia compartint el canvi radical: va voler seguir la moda i va decidir apostar pel ros plat√≠. Ara, el xicot de la filla de Roc√≠o Carrasco ha aparegut en la celebraci√≥ de l'aniversari de la 'influencer' amb una imminent tallada de cabells. El jove ha decidit deixar enrere el tup√® que el caracteritzava i apostar per un altre estil. 

Rocío Flores va trobar a faltar una felicitació

Van ser diverses les persones que van felicitar Roc√≠o Flores p√ļblicament, entre les quals es troben Antonio David Flores, Olga Moreno o Gloria Camila. Tot i aix√≤, es va trobar a faltar una felicitaci√≥ molt important, la de la seva mare. Les dues segueixen sense tenir cap relaci√≥ i segons les declaracions de Carrasco a 'Viva la vida', sembla que, de moment, aix√≤ seguir√† sent aix√≠.


Comentaris

envia el comentari