Rocío Flores i la seva parella Manuel Bedmar caminant pel carrer

Fan burla del xicot de Rocío Flores pel seu nou 'look'

El jove va triar l'aniversari de la filla d'Antonio David Flores per mostrar el seu nou canvi d'imatge

Rocío Flores ja era coneguda abans del seu pas per 'Supervivientes 2020' per formar part d'una de les famílies més conegudes d'Espanya. No obstant això, després d'haver format part del 'reality', la seva fama es va disparar descomunalment i ara, uns mesos més tard, és tota una 'influencer' amb 620.000 seguidors a Instagram.

Però si hi ha una persona que sempre li ha fet costat des de fa més de tres anys, aquest és el seu xicot, Manuel Bedmar. Abans que la filla d'Antonio David Flores formés part del programa de Telecinco, la parella no s'exposava públicament. Però des que Rocío Flores va tornar d'Hondures, s'han tornat inseparables i així ho demostren constantment a les seves xarxes socials.

La jove va fer vint-i-quatre anys el passat 13 d'octubre, però va decidir celebrar-ho al costat dels seus éssers més estimats uns dies abans, el dia 11, amb un dinar en una terrassa de Màlaga. Rocío va arribar carregada de regals, durant la vetllada, va rebre un enorme ram de flors, unes botes i una bossa.

La nova aposta de Manuel Bedmar

Rocío Flores era la protagonista d'aquest dia, però qui també va guanyar protagonisme va ser el seu nòvio, Manuel Bedmar, pel nou 'look' que estrenava. Fa unes setmanes ens sorprenia compartint el canvi radical: va voler seguir la moda i va decidir apostar pel ros platí. Ara, el xicot de la filla de Rocío Carrasco ha aparegut en la celebració de l'aniversari de la 'influencer' amb una imminent tallada de cabells. El jove ha decidit deixar enrere el tupè que el caracteritzava i apostar per un altre estil. 

Rocío Flores va trobar a faltar una felicitació

Van ser diverses les persones que van felicitar Rocío Flores públicament, entre les quals es troben Antonio David Flores, Olga Moreno o Gloria Camila. Tot i això, es va trobar a faltar una felicitació molt important, la de la seva mare. Les dues segueixen sense tenir cap relació i segons les declaracions de Carrasco a 'Viva la vida', sembla que, de moment, això seguirà sent així.