IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya es blinda amb tancament de fronteres i confinament per municipis els caps de setmana

Burles contra el rei Joan Carles en sortir d'un restaurant gallec

«Que trempat!», «visca la República», «visca la bona gent!» o «endavant i sense drogues!», van ser algunes de les mofes que va haver d'escoltar el rei emèrit

El rei emèrit Joan Carles va haver d'escoltar tota mena de burles en sortir d'un restaurant de Vigo
El rei emèrit Joan Carles va haver d'escoltar tota mena de burles en sortir d'un restaurant de Vigo | Twitter

La Casa Reial evidencia en més d’una ocasió que no passa pel seu millor moment. Més enllà de tot el perjudici que comporta l’empresonament d’Iñaki Urdangarin i la situació crítica de la infanta, són molts els que no obliden la controvertida imatge del rei emèrit al costat d’un elefant sense vida a Botswana.

És en aquest context, doncs, quan es profereixen les crítiques més dures sobre la seva figura. Fa uns dies, de fet, el monarca va haver d’escoltar crits com «que trempat!», «visca la República», «visca la bona gent!» o «endavant i sense drogues!», mentre sortia d’un restaurant de Vigo, a Galícia. Entre crits i insults, es va poder veure com el rei emèrit sortia del restaurant amb un bastó i acompanyat d’un home que li fa d’escorta. Tot plegat, doncs, es pot veure en aquest vídeo d''El Plural'. 

 

Vigo es burla del rei

Una gran munió de persones que restaven fora del restaurant van optar per gravar l’escena. Visiblement deteriorat, doncs, monarca espanyol —envoltat de diversos membre de seguretat i acompanyat per una noia rossa, de la qual no se n’ha revelat la identitat— es disposava a avançar fins el seu cotxe quan va haver d’escoltar tota mena de burles.

Joan Carles, més despistat i desmillorat

El rei Joan Carles va reaparèixer públicament el passat 2 d’octubre. Ho va fer al costat de la reina Sofia a Santiago de Compostel·la per presentar els campionats de vela de 2020 i 2021.

En aquesta línia, un dels temes imprescindibles que se li havien de preguntar era per la seva absència en el primer discurs públic de la princesa Elionor, quelcom que va cridar l’atenció de tothom.

No obstant això, els presents es van mostrar molt sorpresos per les respostes confuses que va donar el monarca, que sembla començar a estar bastant afectat per l'edat.


Comentaris

envia el comentari