Primer pla de Kiko Matamoros al programa Sálvame

Kiko Matamoros ensenya el seu cos i genera les burles més salvatges

El col·laborador s'ha sotmès fins a cinc retocs de diferent índole

'Sálvame' tenia el dia d'ahir marcat en el calendari. I és que Kiko Matamoros reapareixeria després d'haver estat gaudint uns dies d'unes vacances. I també aprofitant per fer-se uns retocs estètics.

El format de Telecinco havia anunciat que el tertulià s'havia sotmès a uns canvis físics bastant impressionants. I que fins i tot, podria resultar complicat reconèixer al col·laborador a ulls dels seus companys i dels espectadors del programa.

L'espera ha estat especialment llarga, però l'equip del format ho ha sabut fer molt amè, noliejant una ambulància i que ha servit per traslladar Matamoros fins al plató.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Quan faltaven pocs minuts perquè s'acabés el programa, Núria Marín i que es trobava presentant, ha donat pas a Kiko Matamoros. Ell mateix ha estat l'encarregat d'explicar als seus fidels seguidors les operacions a què s'ha sotmès i de les quals per cert, encara s'està recuperant.

Per l'aspecte de la seva cara, sembla que encara faltaven alguns dies perquè s'acabés de recuperar de les seves intervencions. De fet, segur que la cadena volia fer que el tertulià reaparegués el pròxim divendres en l'edició nocturna del 'Deluxe'. Però segurament l'arribada de la nova sèrie de les tardes d'Antena 3 ha precipitat tot, i Matamoros ha hagut de sortir de casa abans d'hora.

En total han estat cinc intervencions diferents, concentrades en una operació de més de quatre hores de quiròfan. I, segons sembla, ha superat com un campió el polemista. Matamoros s'ha rejovenit les parpelles amb una blefaroplàstia i, per seguir perfeccionant el seu rostre, també s'ha retocat el nas.

Això no ha sigut tot. Kiko també ha apostat per una redefinició dels lòbuls de les orelles. Un retoc que ni els seus companys de treball coneixia que existia, però que ell s'ha fet sense cap mena de dubte.

S'ha tret fins a tres quilos de greix del seu estómac amb una liposucció. Per a continuació fer-se una marcació abdominal com la que ja porta el seu company de programa, Miguel Frigenti. Finalment, Matamoros també s'ha fet un retoc no massa conegut com és l'extracció de les glàndules mamàries.

Segons ell, aquesta operació es deu al fet que les glàndules mamàries no tenen cap mena d'ús per als homes. Això ho ha argumentat explicant que fins i tot, aquestes glàndules poden produir un càncer de mama.

Aquesta part no l'ha mostrat en directe perquè encara està embenada. Però segurament, no seria estrany veure-ho en un 'Deluxe' destapant-se aquesta última part. I és que és la que més morbo produeix entre els espectadors.

Una nova enemiga al plató

El que no sabia Matamoros és que les seves operacions no serien l'únic que captaria aquesta tarda l'atenció dels espectadors. La direcció del programa ha anunciat el fitxatge de Rocío Carrasco, que a partir de dimecres se sumarà al programa.

Encara amb una tasca que de moment desconeixem, però que sembla que podria fer-ho com a presentadora suplent durant les vacances dels conductors titulars.

Els directors del programa li han demanat a Rocío que es mulli en el seu vídeo de presentació. Així doncs, ha valorat alguns dels seus nous companys, en concret, de Matamoros ha dit que no té clar que escolti quan li parlen.

Amb això feia clara al·lusió al fet que no s'ha sentit escoltada per ell, i que sempre que ha pogut ha donat suport a Antonio David Flores. Per a Lydia Lozano tampoc hi ha hagut bones paraules. Però ha negat que l'anés a vetar i que si coincidien en plató, la tractaria com una companya més.