Imatge d'Àlex Casademunt i David Bustamante.

El dia que Bustamante va afirmar el que molts creien d'Àlex Casademunt: 2 anys després

«La persona més brillant que he conegut. Me l'estimava molt», va recordar un emocionat Bustamante

Àlex Casademunt se'n va anar d'un dia per l'altre. Aquell 2 de març serà per sempre un dia tant dur com inoblidable. El cantant de Vilassar de Mar moria en un tràgic accident de trànsit. Tenia només 39 anys i tota una vida plena de projectes per endavant. 

La seva partida va marcar un abans i un després per als participants d'aquella mítica edició d'Operación Triunfo del 2001. Els Bisbal, Rosa, Chenoa es quedaven sobtadament sense un dels exponents d'aquella mítica generació. Precisament, David Bustamante, que va interpretar amb Casademunt el mític Dos hombres y un destino, recordava la seva figura fa un temps en un programa de TVE

A l'espai 'Plan de tarde' de TVE, amb companyia de la mare de l'intèrpret català, Bustamante es va desfer en elògis cap a Casademunt. «L'Àlex era la persona més brillant i més aclaparadora que he conegut a la meva vida», deia un Bustamante emocionat en un vídeo projectat al programa, emès durant el passat mes de febrer.

Primer pla d'Àlex Casademunt a un 'photocall'
Àlex Casademunt va morir de manera tràgica en un accident de trànsit a Mataró. | GTRES

«La persona més brillant que he conegut. Me l'estimava molt»

Amb presència de Rosa González, mare d'Àlex Casademunt, Bustamante recordava: «A vegades, m'agradaria trucar-lo i dir-li que vingués a casa. Des del cel ens estarà veient i estic segur que ens estarà cuidant a tots. T'estimo molt, Rosa, i t'estimo molt, Àlex». 

En aquesta línia, la mare de Casademunt, Rosa González, explicava com estaven sent aquests primers dos anys sense l'Àlex. Després d'una mort tan dura com inesperada, la mare relatava que estava fent mans i mànigues per tirar endavant i que sempre tenia present la figura del seu fill. 

Els cantants Álex Casademunt i David Bustamante dalt d'un escenari.
David Bustamante va ser un dels còmplices d'Àlex Casademunt a l'edició d'Operación Triunfo de l'any 2001. | GTRES

«Estic aquí, aguantant com podem. Han estat dos anys molt durs i ho continuen sent. Soc una persona a qui li agrada molt la vida. S'ha de viure, no ens podem rendir. Tinc dos fills meravellosos i unes netes precioses», explicava Rosa González amb una enteresa envejable. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!