rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Bustamante no s'esperava que Teixidó confessés que van mantenir una relació

La col·laboradora Laura Fa ha assegurat a 'Sálvame' que la catalana tenia pensar parlar sobre la seva història amb el cantant «des del primer dia»
L'entrevista d'Ares Teixidó a 'Lecturas' ha sorprès David Bustamante | CatalunyaDiari.cat

 

Els col·laboradors de ‘Sálvame’ no han pogut evitar parlar sobre la catalana Ares Teixidó i la relació de vuit mesos que va mantenir amb David Bustamante.  Segons la presentadora, els dos van viure una tendra història que es van comprometre a mantenir en secret i lluny de les càmeres. Ara bé, finalment Teixidó s'ha sincerat en una entrevista a 'Lecturas', on ha donat alguns detalls, que segons la col·laboradora Laura Fa han sorprès el cantant asturià per partida triple. 

 

Volia treure a la llum la relació des del primer dia

En la seva entrevista, Ares Teixidó va explicar que David i ella estaven «enamoradíssims», però que tot i l'esforç per continuar junts el passat mes de juny tot va acabar. En aquest sentit, va assenyalar que l’estrès i la polèmica que va comportar que la relació sortís a la llum la va afectar físicament i psicologicament. En aquest sentit, Laura Fa ha contradit la catalana, assegurant que ella va voler fer pública la relació «des del primer dia», llançant nombroses indirectes en aquest sentit. 

 

Laura Fa ha assenyalat que Teixidó va voler treure a la llum la relació amb Bustamante des del primer dia | Telecinco

 

Bustamante, sorprès per partida triple

Segons ha explicat Laura Fa, la catalana i el cantant es van conèixer un 14 de setembre, i no va tardar molt a explicar-ho al seu cercle més proper.  «Un 18 de setembre ho va insinuar», ha assegurat Fa, que ha reconegut que, tot i que només va admetre que estava amb algú, va anar deixant pistes amb la «clara intenció que sortís a la llum», ja que «si es feia públic, la relació se solidificava d’alguna manera».

 

A més a més, la col·laboradora ha explicat que David Bustamante s’ha endut «tres sorpreses» amb l'entrevista de Teixidó. En primer lloc, l’ha sorprès «que hagi donat una entrevista» perquè el cantant desconeixia les intencions de la catalana. La segona sorpresa ha estat que «hagi parlat cobrant», ja que Ares Teixidó sempre ha assegurat que mai parlaria sobre la seva vida i menys cobrant. I finalment, el que més ha sorprès el cantant ha estat «el tipus d’entrevista que ha concedit».

 

Laura Fa ha acusat Ares Teixidó de veure's com una futura Paula Echevarría per sortir amb Bustamante | CatalunyaDiari.cat

«Ell sempre ha assegurat que estava solter»

Segons ha afirmat Laura Fa, per a David Bustamante la relació amb Ares Teixidó no va ser mai un tema seriós. Ell sempre ha assegurat que estava solter i que «anava amb qui li venia de gust: rosses, brunes o pèl-roges» i «ho va dir quan es trobava ocasionalment amb ella». «Ares no es pot fer la sorpresa», ha insistit la col·laboradora, que ha reconegut, no obstant això, que és possible que Teixidó s'enamorés del «poder» que li podria oferir la relació, arribant a imaginar-se com una futura Paula Echevarría. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del corfent clic aquí!

Comentaris