IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya es blinda amb tancament de fronteres i confinament per municipis els caps de setmana

La ciutat on es reparteixen més fullets

La bustiada, un mètode eficaç
La bustiada, un mètode eficaç | Cedida

 

Cada dia, milions de persones a tota la província de Barcelona reben milions de cartes a les seves bústies, ja sigui la factura de la llum, informació escolar o un catàleg de primavera amb aquestes sabates tan atractives i a la moda que atrauen la seva atenció.

  

I és que el correu tradicional és tan utilitzat a Barcelona com qualsevol altre mitjà de comunicació. Això ha motivat, en bona mesura, que les grans marques facin ús d'aquest mitjà per establir un contacte directe i personalitzat amb els seus clients, ja sigui per fer arribar ofertes, promocions o catàlegs dels seus productes.

  

La bustiada és un mètode de publicitat que consisteix justament en això, en la distribució de diversos formats publicitaris que són entregats a les persones per mitjà de campanyes publicitàries, cosa que moltes marques han trobat efectiu a causa de la manera en què permet connectar amb els clients i a què es tracta d'una forma de distribució bastant econòmica en relació a altres mètodes.

  

Segons diversos especialistes que s'han interessat per aquesta dada curiosa, Barcelona és la província espanyola on més tríptics decoratius i publicitaris es reparteixen a l'any, arribant a diversos centenars de milions anualment, la qual cosa fa de la bustiada a Barcelona, un dels més nombrosos en tot el territori estatal.

  

La bustiada ha servit com a mètode promocional a un bon nombre de marques comercials, ja que és un dels mitjans publicitaris més efectius, sobretot per la implementació del que es coneix com a bustiada intel·ligent, amb la distribució de materials promocionals per àrea gràcies a les tècniques del geomàrqueting. És per això que han sorgit empreses dedicades íntegrament a la distribució de publicitat mitjançant bustiada.

  

Aquest sistema de màrqueting va sorgir a Espanya de manera professional fa un quart de segle amb l'empresa Geobuzón, seguint amb el seu desenvolupament i evolució a través de diverses millores, per la qual cosa s'ha constituït en la forma oficial en què moltes empreses espanyoles arriben als seus clients mes per mes.

  

Empreses com Ikea, Carrefour, establiments de menjar ràpid i marques de tot tipus fan servir la bustiada per distribuir promocions entre el seu públic objectiu, de manera que s'asseguren així que la seva publicitat arriba al públic adequat pel que fa a ubicació geogràfica, característiques socials, interessos i altres trets que serveixen a les marques per aconseguir l'efectivitat de les seves campanyes publicitàries.

  

Com veiem, doncs, l'ús del correu ha servit, no només com a mitjà de comunicació entre les persones, sinó també com a mitjà publicitari. Amb els milions de persones que té la província de Barcelona, arribar de manera directa i personalitzada a cada una d'elles és la millor forma de connectar amb el públic, tal com manifesten les grans empreses, per la qual cosa no dubten en utilitzar els serveis de bustiada professional per poder augmentar i controlar els seus resultats, fent de Barcelona la capital espanyola de la bustiada.


Comentaris

envia el comentari