Cafè del Mar més gran del món obrirà al Port Fòrum de Barcelona

La companyia eivissenca s'instal·larà a la capital el primer trimestre de 2017

L'edifici del Port Fòrum que acollirà el Cafè del Mar | lainformacion.com

La famosa empresa de beach clubs i música Chill out obrirà pròximament les seves portes al públic de Barcelona. El major local mai establert per Cafè del Mar s'ubicarà en una zona que ja fa anys que resta oblidada: el Port Fòrum, situat al límit entre la capital catalana i la localitat de Sant Adrià del Besòs.

Encara que Cafè del Mar ja té diverses seus a Brasil, República Dominicana, Austràlia i a la resta d'Espanya, aquest serà el de major dimensió del món. En concret, el club tindrà una superfície de 4.000 metres quadrats i s'ubicarà en el que fins ara era l'edifici de la capitanía del port, una estructura que va ser finalista als premis FAD d'arquitectura el 2005.La zona exterior de l'establiment serà de 1.500 metres quadrats amb piscina, per on es podrà accedir a l'edifici principal, que comptarà amb quatre plantes. La primera acollirà la recepció, direcció i vestuaris; la segona tindrà un club amb capacitat per 600 persones on podrem veure actuar diversos Dj's; la tercera planta comptarà amb un restaurant i una terrassa amb magnífiques vistes, i la quarta tindrà un espai per a esdeveniments especials de més de 500 persones.

El nou projecte relleva el de la fallida macrodiscoteca Amnèsia, projectada pel 2012, que no es va poder realitzar a causa de la crisi i la falta d'inversors. L'arribada de Cafè del Mar porta bones notícies a Barcelona, ja que no només porta l'esperança de retornar a la vida el port esportiu de Sant Adrià, on molts locals fa anys que es panseixen, sinó que també crearà més de 170 llocs de treball.L'impulsor del projecte és Nacho Soler, amb anys d'experiència en el sector, que ha encarregat a l'empresa Constructiva Global S.L la rehabilitació de l'edifici per tal de condicionar-ho al nou establiment. La inversió d'aquest projecte integrador, que a més dinamitzarà el barri, serà de 4 milions d'euros,


Comentaris

envia el comentari