La 'cagada' de Pilar Rubio que l'ha fet quedat molt malament

S'ha passat retocant una fotografia que ha pujat a les xarxes socials

Pilar Rubio és una de les cares més conegudes de la televisió actual. La col·laboradora de 'El Hormiguero', a més, tal com va explicar fa poc durant un programa, espera ara el seu quart fill juntament amb el seu marit Sergio Ramos, futbolista del Reial Madrid.

La bellesa de Pilar Rubio és indiscutible, però això no vol dir que de tant en tant també recorri a programes d'edició per canviar aquelles fotografies que no li acaben d'agradar. I això és el que ha fet la col·laboradora amb una de les últimes publicacions que ha penjat a les seves xarxes socials. Això no seria un problema si no fos perquè s'ha passat una mica amb el retoc.

Ens hem de fixar amb el fons de la foto

A simple vista la imatge no té res d'estrany i és un primer pla de la seva cara, però si mires cap al fons, apareix la porta d'una habitació amb el logo del programa. Aquesta, té el marc completament deformat en forma ondulada. Una clara demostració de què la fotografia ha sigut retocada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¡¡¡ Comenzamos @elhormiguero !!!! Hoy con un reto de memoria. Estoy que me muero de los nerviosssss

Una publicación compartida por Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) el

Sembla que Pilar Rubio ha utilitzat algun programa fotogràfic per treure's alguna impuresa de la cara o donar volum al seu pèl, i ha tingut efecte, perquè ella surt totalment natural, això si no es té en compte la porta.

Evidentment, aquest detall no ha passat desapercebut pels usuaris d'Instagram i molts han deixat comentaris com: «Quan et passes amb el Photoshop. Noteu alguna cosa a la porta?» o «Irreconeixible amb tant de filtre».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari