Calcula el sou de la seva dona per ser mare

Steve Nelms va publicar una carta valorant econòmicament el treball de la seva esposa

Família de Steve Nelms | La voz del muro

Steve Nelms i la seva dona Gloriana porten casats tres anys i tenen un nen de dos anys anomenat Ezra. Abans que naixés el seu fill, Gloriana treballava i Steven estava acabant els seus estudis. Una cop va néixer Ezra van decidir que ella es quedés a casa sense treballar tot el temps que necessari, ja que segons el seu marit «les despeses que suposa cuidar del bebè no mereixien la pena».

Gloriana havia estat treballant des dels 14 anys per ajudar amb les necessitats econòmiques de la seva família, «així que tenir un sou era important per a ella, ja que se sentia valorada pel treball que havia realitzat per mantenir-se a si mateixa i ajudar a la seva família» comenta Steven. És per això, que per intentar apreciar tot el treball realitzat a la seva família i especialment com a mare, Steven va calcular un valor numèric en forma de sou i va escriure una redacció que va publicar a We are Glory per transmetre a tothom la seva reflexió. 

«Fa molt temps que tinc això en el cap. He estat pensant que no puc pagar a la meva esposa per ser mestressa de casa i mare. Per descomptat, no vull ofendre a ningú amb aquesta publicació. Només vull dir que jo, personalment, no puc permetre-m'ho… Vull dir que literalment no em puc permetre que la meva dona es quedi a casa. Aquí us explico el per què…

La meva dona està a casa i cuida del nostre fill cada dia. Li canvia els bolquers, li dóna de menjar, juga amb ell, ho posa a dormir la migdiada i ho calma quan està enfadat. I tot això és el de menys. A més cuida d'ell i ho educa.

Però siguem realistes. En la nostra època hi ha empreses preparades i disposades a fer gairebé qualsevol cosa. Així que, sí, la meva dona és la mare del meu fill i el natural és que ho vulgui i ho cuidi, però encara així hi ha una quantitat de diners que es podria atribuir als serveis prestats.

No estic de cap manera tractant de simplificar, materialitzar o devaluar l'incalculable amor d'una mare cap al seu fill. Però siguem realistes, cobrar sempre senti bé. I és perquè així un sent que el seu esforç té una recompensa. I aquesta és la quantitat exacta que no puc permetre'm perquè la meva dona sigui mestressa de casa i mare. El salari setmanal mitjana nacional d'una mainadera a temps complet és de 670 euros. Això serien uns 35.000 euros a l'any.

Arribem a fi de mes còmodament… però els serveis prestats per cuidar del nostre fill tots els dies de l'any absorbirien la major part dels nostres ingressos. Definitivament no puc permetre'm a la meva dona com a mare. I això és només el principi.»

A més, Nelms també ha calculat més aspectes sobre el cost del treball de la seva dona després d'una recerca personal: 

-Servei de neteja: 50-100 euros setmanals = 5.200 euros a l'any.

-Personal Shopper: 65 euros l'hora, 4 hores a la setmana = 13.525 euros a l'any

-Xef (menjar i sopar): 240 euros a la setmana = 12.480 euros a l'any

-Assistent financer (pagament de les factures, finances i pressupostos): 15 euros per hora, al que li vam sumar 75 euros l'hora, segons Nelms, si la seva dona exerceix també un paper de “interaccions professionals” com a sopars d'empresa.

-Bugaderia: 25 euros a la setmana, com a mínim.


Finalment, Nelms acaba aquesta redacció dirigint-se a la seva esposa i expressant la seva eterna gratitud:  «És per això, que d'aquesta forma tan estranya vull dir el molt que valoro a la meva esposa i mare del meu fill. Tu vals més que la joia més cara. I no podria pagar tot el que fas per mi».


Comentaris

envia el comentari