IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

'Cámbiame' amb Carlota Corredera perd audiència i Antena 3 li guanya els joves i la classe baixa

Marta Torné la superava en audiència

Carlota Corredera té por de què Cámbiame no funcioni amb el seu lideratge | Cedida

  Carlota Corredera ha estat un dels estendards i models per Telecinco, començant com a directora de Sálvame Diario, després com a presentadora i col·laboradora de l'espai i ara relegada a Cámbiame amb el retorn de Jorge Javier al capdavant del programa. La nova aventura de la gallega al programa no va començar amb bon peu, ja que molts, fins i tot els tres estilistes, van rebutjar a la presentadora. Segons periodistadigital, l'audiència tampoc ha vist amb bons ulls aquest canvi i ha baixat de quota de pantalla.

La presentadora no és una mala conductora, però asseguren que li falta empatia, necessària per a un programa que té com a protagonistes les persones. Així doncs, durant el primer mes de Corredera, ha acumulat un 11,9%, per sota del 12,3% de Marta Torné. D'altra banda, apunten que el públic comercial s'ha vist perjudicat, passant d'una audiència del 12,7% al 12,5% després d'agafar el relleu del programa.

Fins aquí les dades no són molt escandalosos, però sí que són més negatives si es fragmenta l'audiència en el públic objectiu: Cámbiame amb Marta Torné era líder entre els joves amb un 21,1% d'audiència, superant el 19,2% de Els Simpsons, i amb una quota de pantalla del públic adult de 45 a 64 anys del 12,8% enfront del 9,1% d'Antena 3. Fins i tot guanyava entre la classe baixa, amb un 14,1% enfront del 8,4% del seu rival. Però ara, Antena 3 els supera entre el públic jove amb un 21,6% davant un 17% de Telecinco, i pel que fa a la classe baixa, també els supera amb un 13,5% davant el 12,3% de la cadena de Mediaset. Malgrat aquest cop tan dur, Cámbiame encara és capdavanter entre el públic femení, amb un 15,2% de percentatge d'audiència contra el 10% d'Antena 3.


Comentaris

envia el comentari