Camila, la desconeguda parella d'Humberto Janeiro que viu la pèrdua en silenci

El patriarca del 'clan Janeiro' perdia la vida aquest diumenge

Camila Naranjo, parella d'Humberto Janeiro, acudint al funeral del seu marit el dilluns, 10 d'agost de 2020
Camila Naranjo va ser l'últim amor d'Humberto Janeiro | Catalunya Diari

El passat diumenge ens despertàvem amb la trista defunció d’Humberto Janeiro. El pare de Jesulín d'Ubrique moria amb 76 anys el passat 9 d'agost després de sofrir un xoc sèptic, a causa de diverses complicacions relacionades amb la diabetis que sofria des de feia dècades.

Una de les persones que més va estar al seu costat en els últims temps i que més està sofrint la seva pèrdua és la que ha estat la seva dona durant els últims 15 anys, Camila Naranjo, que va arribar al cementiri amb la mirada trencada, sense poder contenir les llàgrimes, i acompanyada d'una amiga que la sostenia pel braç.

Un amor vertader marcat per la diferència d’edat

Camila va lluitar contra vent i marea per a demostrar que el seu amb Humberto era amor de veritat malgrat la diferència d'edat, raó per la qual va ser posada en dubte molt sovint per la premsa i pels afins a la família.

Ara, amb el pas del temps, ha demostrat ser la seva companya més fidel, no separant-se del seu costat en cap moment i mai entrant al drap de les diferents polèmiques que van envoltar sempre al clan Janeiro. Va ser el seu pilar més fort quan es va separar de Carmen Bazán i quan la relació amb els seus fills estava a la vora de la ruptura.

Humberto i Camila van començar la seva relació amb la decisió d'anar a viure junts a Prado del Rey, a Cadis, en un adossat que era propietat d'ella, amb la intenció de viure allunyats de la vida pública.

Camila Naranjo acudint al funeral del seu marit, Humbero Janeiro, el dilluns 10 d'agost de 2020
Camila Naranjo arribant al funeral d'Humberto Janeiro aquest dilluns | Catalunya Diari

Camila ha viscut l'empitjorament de l'estat de salut d'Humberto

Va ser a finals de febrer quan van començar els rumors que l'estat de salut d'Humberto Janeiro podria haver empitjorat, però Camila va sortir a desmentir aquests rumors, assegurant que el seu marit es trobava molt bé de salut: «Humberto és l’home més fort que he conegut, amb això t'ho dic tot. Té les seves cosetes, però és el ‘tío’ més fort d'Espanya», va assegurar en aquell moment.

Des de llavors, Humberto havia necessitat crosses per caminar. Recordem, també, que el pare de Jesulín d'Ubrique va haver de passar per quiròfan el 2015 després de facturar-se el maluc en un accident de trànsit.

Ara, el ‘clan Janeiro’ perd al seu patriarca als 76 anys. La família l’ha acomiadat aquest dilluns en una cerimònia íntima al tanatori d’Ubrique, on se sap que no ha acudit Belén Esteban ni tampoc la seva filla i néta d’Humberto, Andrea Janeiro.


Comentaris

envia el comentari