Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Camilo Blanes amb posat seriós

Camilo Blanes: confirmen una notícia inesperada sobre el seu estat de salut

Una persona propera a Camilo Blanes ho explica tot

Camilo Blanes ha tornat a esdevenir centre de totes les mirades. Després de les preocupants imatges que ha publicat a les xarxes socials, una persona molt propera a ell ha confessat una inesperada notícia sobre la seva salut mental.

Després de les últimes declaracions dels amics de Camilo Sesto sobre l'estat de casa seva, Christina Rapado, amiga del jove, ha decidit explicar la veritat sobre el seu estat de salut. L'exparella de Camilo Blanes no ha dubtat a l'hora de posar-se en contacte amb la revista Semana per revelar els detalls de la seva última trobada.

Fa uns dies aquesta dona va tenir l'oportunitat d'entrar a casa seva a Torrelodones. Ara, ha volgut revelar en exclusiva què va passar dins de l'habitatge i quin és el veritable estat del seu amic.

La salut de Camilo Blanes, al descobert

L'amiga de Camilo Blanes no ha tingut cap problema a compartir amb la revista els detalls de la seva última cita amb l'hereu de Camilo Sesto. Després de la publicació de les seves últimes i impactants imatges, tothom ha assenyalat Christina com una de les persones responsables del seu estat de salut preocupant.

Fa uns dies l'exparella de Camilo Blanes va anar a casa seva amb diversos pots de cervesa. Cosa que va fer saltar totes les alarmes dins d'aquesta coneguda família. Per això, i en un intent per desvincular-se de la polèmica, no ha tingut cap problema a confessar què és el que va passar aquell dia.

Muntatge de Camilo Blanes i Christina Rapado
Christina Rapado explica la veritat sobre l'estat de salut de Camilo Blanes. | Catalunya Diari

Després de revelar que és cert que la casa «no està en bones condicions», ha assegurat que «ho explica gratis» perquè no vol «beneficiar-se'n». Segons ha confessat, dissabte al migdia va rebre una trucada de Camilo Blanes. Durant aquesta conversa, ella li va preguntar per «les fotos que havia estat pujant» i ell li confessa que feia «dos dies que no dormia».

«És aquí quan em diu que me'n vagi a Torrelodones i jo hi vaig. Llavors vaig parar, vaig comprar unes cervesetes i vaig arribar a casa seva», ha apuntat a continuació. A més, ha deixat clar que, durant el temps que va estar dins de la mansió, Camilo Blanes «només va prendre aigua amb unes herbes que li fan a l'herbolari: és mentida que jo li donés alcohol».

Després d'explicar tot allò que va passar amb pèls i senyals, i després de conèixer la preocupació que hi ha pel seu estat, Christina Rapado ha volgut revelar quina és la seva veritable salut: «Qui som els altres per jutjar-lo? Ai, el nen! El nen farà 40 anys i està a les seves plenes facultats mentals. Cadascú fa el que li dona la gana. Jo el veig igual que sempre».

Lourdes Ornelas assenyalant amb el dit
L'amiga de Camilo vol ajudar Lourdes Ornelas. | EUROPA PRESS

D'altra banda, també ha volgut aclarir tots els dubtes que s'han generat sobre l'aspecte físic de Camilo Blanes. I és que, en les últimes imatges, es pot veure el jove sense diverses peces dentals. «Les dents no li falten per cap malaltia, no té les dents perquè li estan preparant unes facetes dentals. I, a part, a ell li encanten aquestes dentetes. Ell es veu fantàstic», ha assegurat Rapado.

Finalment, i malgrat tot el que se n'ha dit, Christina ha aclarit que li «agradaria ser una aliada de Lourdes», encara que no entén alguna de les seves actituds: «No entenc per què ella vol incapacitar-lo, si ell està a les seves plenes facultats mentals. Amb els seus diners i amb la seva vida fa el que li dona la gana […]. I la que ha d'estar capacitada és ella? Per controlar els diners del fill, oi?».