Camilin apoya a su padre

Camilo Sesto va ajudar el seu fill a divorciar-se

El famós cantant va ajudar econòmicament a 'Camilín' per tal que aquest es pogués separar de la seva dona, en un dels moments més complicats de la seva vida

Tot i voler allunyar-se de l'ombra i les possibles polèmiques sobre el seu pare, Camilo Blanes, fill de Camilo Sesto, ha sortit puntualment als mitjans de comunicació per donar explicaions de la salut del seu progenitor. Va ser d'aquesta manera, com es va descobrir  un capítol de les seves ocultes però boníssimes relacions entre pare i fill

Ajuda econòmica en un moment crític

Al programa 'Viva la vida' de Telecinco, va transcendir la notícia que Camilo Blanes estava casat amb una noia suïssa, amb qui vivia a Mèxic. Però la història no acabava aquí.

El jove 'Camilín', que havia mantingut en secret la seva boda, es trobava en un dels moments més foscos de la seva vida, a prop de la depressió i sense recursos econòmics. La necessitat de divorciar-se de la seva dona el van portar a demanar ajuda al seu pare.

D'aquesta manera, i  durant uns mesos, va estar vivint amb el seu pare a Torrelodones, que sense cap mena de dubte va posar els diners que van fer falta per treure el seu fill del pou, i pagar totes les despeses del divorci.

Aurelio Manzano afirma que Camilo Blanes no es feliz
Aurelio Manzano afirma que el cantante está ayudando económicamente a su hijo | Telecinco

 

En aquest sentit, el periodista Aurelio Manzano explicava llavors que 'Camilín' va demanar ajuda al seu pare «per poder fer els tràmits del divorci a Mèxic», el fill del cantant volia que tot el procés s'accel·lerés i  tot plegat acabés quan abans millor per «reprendre la meva vida, la meva salut, el disc i tirar endavant».

Camilín vol rellançar la seva carrera

Aparcat el tema del divorci, la mort del seu pare ha tocat profundament Blanes, en un moment en què es trobava decidit a rellançar la seva carrera.

Tanmateix, més que mai 'Camilín' vol seguir els passos del seu pare i arribar a ser tan famós com ell. L'ajuda moral i econòmica que sempre ha tingut del seu pare l'han d'ajudar a tirar endavant i fer honor a l'estima i bona relació que tenien pare i fill.

El jove artista té clar que les xarxes socials són les grans aliades a l'hora de promocionar-se; per això el seu compte d'Instagram i Twitter estan sempre actius amb la informació per als seus seguidors i actualitzacions de vídeos de les seves actuacions.

També et pot interessar...