IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Camilo Sesto preocupa els seus seguidors pel seu estat de salut

El cantant va mostrar problemes per parlar i caminar davant dels mitjans

Imagen de archivo del cantante español Camilo Sesto
Camilo Sesto, de 72 anys, té un delicat estat de salut  | CatalunyaDiari.cat

Camilo Sesto torna a estar d'actualitat per la publicació del seu nou disc 'Camilo Sinfónico', que és el 33è àlbum de la seva carrera musical. El passat 20 de novembre va presentar, a la famosa sala Florida Park de Madrid, aquest recopilatori dels seus grans èxits.

Camilo va apostar per fer noves versions de les seves cançons amb l'ajuda de l'Orquestra Simfònica de RTVE i amb les col·laboracions d'artistes com Mónica Naranjo, Pastora Soler o Marta Sánchez.  

En el seu primer acte en públic, després d'uns problemes renals que van fer que ingressés a un hospital el passat juliol, el cantant d'Alcoi no va mostrar el seu millor estat de salut. Va donar una imatge preocupant, ja que se'l va veure amb molts problemes per caminar i per parlar. Curiosament, fa pocs dies un artista que ell va apadrinar, Miguel Bosé, va reaparèixer en circumstàncies similars

Preocupació per la salut de Camilo Sesto

Les seves condicions físiques van obligar al cantant a atendre a la premsa seient en un tamboret. A més, en el 'photocall' que va protagonitzar, es va establir un cordó de seguretat que allunyava bastant a l'artista dels fotògrafs. 

Els periodistes també van patir algunes dificultats per mantenir una conversa amb Camilo Sesto. Quan es van apropar a ell perquè els fes les primeres declaracions, el cantant es va excusar afirmant que es trobava «una mica marejat», tot i que va assegurar que estava bé

Va ser el presentador català de 'Zapeando', Frank Blanco, l'encarregat de conduir aquest acte, que en el fons era un homenatge a la figura de l'intèrpret de 'Vivir así es morir de amor'. El públic va rebre amb gran ovació al cantant que es va emocionar sobretot després que es projectés el documental sobre la carrera de Camilo Sesto que inclou la versió 'deluxe' del seu treball discogràfic. 

El cantant protegeix molt la seva vida personal 

Camilo Blanes Cortés és el nom real d'aquest artista alacantí que, com ha explicat algun cop, va escollir el seu nom artístic perquè és el sisé 'Camilo' de la seva família. Admirat per la seva gran veu, el seu èxit va començar quan va protagonitzar la versió espanyola del musical 'Jesucristo Superstar. 

Bastant menys coneguda és la seva vida personal. Sempre ha volgut protegir-se de la premsa i de les poques coses que sabem és que té un fill, 'Camilín', que ha seguit les seves passes en la música però no amb tanta fortuna.  

En els últims, ha estat sobretot notícia per alguns problemes de salut. L'any 2001 va ser trasplantat del fetge i va tenir algunes complicacions. A més, ha estat operat diverses vegades al turmell, després d'un accident domèstic que va patir el 2011. 


Comentaris

envia el comentari