Un camioner va regalar 26 dècims del 'Gordo' de Nadal en una residència d'avis d'un poble de Castella-La Manxa

L'home treballava com a voluntari a les instal·lacions del centre de Campo de Criptana
Jesús, en el centro y con camisa rosa, regaló 26 décimos de Lotería de Navidad
Jesús, al centre i amb una camisa de color rosa, va regalar 26 dècims de Loteria | Cedida

 

Jesús Martínez és un dels petits herois que ens regala el Nadal any rere any. L'home ha canviat la vida a molts treballadors i avis de la residència d'ancians Sagrat Cor de Campo de Criptana, a Castella-la Manxa, amb un acte que serà recordat per molts i durant molt de temps. El camioner, nascut a la mateixa població, va optar per comprar 26 dècims de la Loteria de Nadal.

 

La gran sort dela avis, però, va ser que el número 71.198, va acabar sent el ‘Gordo’ de Nadal.

El relat impossible va ser confirmat per una de les treballadores premiades. Amb els 26 dècims que va repartir, els treballadors i alguns dels ancians del centre es guanyaran un total de 400.000 euros cadascun. 

 

Com no podia ser d'altra manera, aquests han agraït el regal a en Jesús en tot moment. Habitual voluntari de la residència de Campo de Criptana, ha estat la figura més citada del matí. «Estem súper contentes, sembla mentida que ens pugui passar això», ha assegurat una de les agraciades.

Repartits en 9 comunitats


Els 10 milions d'euros del premi es repartiran entre nou comunitats autònomes. El ‘Gordo', doncs, s'ha repartit en diferents municipis espanyols i els afortunats que tinguin les butlletes rebran 400.000. Sort, a Catalunya, ha venut unes quantes participacions.

 

Les regions premiades han estat Andalusia, a Màlaga, a Cadis i a Baeza; les Illes Canàries, a Sant Bartolomé, San Pedro del Pinatar i Granadilla d'Abona; Madrid, a la capital i a Torrejón de Adroz; València, a Benetússer; Galícia, a Vilalba; Aragó, a Jaca; Cantàbria, a Santander i a Múrcia, a la capital. Comentaris

envia el comentari