María José Campanario ha guanyat a 'Sálvame'

Campanario guanya la seva batalla judicial contra 'Sálvame'

L'odontòloga rebrà una indemnització de 8.000 euros per danys morals i intromissió a la seva intimitat

Bones notícies per María José Campanario. La dona de Jesulín de Ubrique acaba de guanyar la demanda que va interposar contra Mediaset, La Fábrica de la Tele i el reporter José Antonio León, que ara hauran d’indemnitzar-la amb 8.000 euros per danys morals i intromissió a la seva intimitat; la sentència admet recurs a una instància superior, però de moment sembla que la justícia li dóna la raó.

Va ser durant el 2017 quan el programa  ‘Sálvame’ amb el reporter José Antonio León al capdavant, va revelar informacions sobre l’estat de salut de l’odontòloga, qui pateix fibromiàlgia, que ella va considerar que eren una intromissió a la seva intimitat i que li havien causat danys morals, per la qual cosa sol·licitava una quantitat econòmica de 50.000 euros. Ara que s’ha resolt el judici, la sentència ha determinat que la indemnització sigui tan sols de 8.000 euros, una quantitat que podran abonar en comú els afectats o per separat.

 

Un cara a cara amistós

Tot i el judici, Campanario ha mantingut les formes en tot moment mentre aquest estava en marxa; no ho ha fet així Jesulín, tal com explicava el mateix reporter José Antonio León a ‘Sálvame’:«Quan vaig arribar, María José es va aixecar i em va saludar, em va fer dos petons i quan vaig anar a saludar a Jesús, aquest em va dir ‘A l’enemic, ni aigua’. Vaig seguir amb la mà alçada per poder-se-la donar, i em va tornar a repetir ‘A l’enemic, ni aigua’. Fins a tal punt va arribar la seva mala educació que va ser la seva pròpia dona qui li va dir al torero ‘Jesús, si us plau’».

 

María José Campanario i José Antonio León s'han vist les cares als jutjats
María José Campanario i José Antonio León s'han vist les cares als jutjats | TELECINCO

 

Entre Campanario i el reporter però, va regnar la bona harmonia, van parlar amigablement, i fins i tot van acordar que després del judici quedarien tots els seus conflictes resolts, sense cap mena de rancúnia. Ara queda per veure si Mediaset presentarà algun recurs, o si l’odontòloga rebrà directament la indemnització al seu compte bancari, acabant així amb aquest conflicte que ha durat 2 anys.

 

També et pot interessar...

  • María José Campanario treballa d'odontòloga a Lloret de Mar
  • María José Campanario deixa plantada a l'Associació de Fibromiàlgia