María José Campanario torna a ingressar a l’hospital per la seva fibromiàlgia

No és el primer cop que aquesta malaltia obliga la dona de Jesulín de Ubrique a ingressar en un centre hospitalari

María José Campanario
María José Campanario ha tornat a ser ingressada per la fibromiàlgia | El Español

La vida de María José Campanario està plena d’alts i baixos. Per una banda està feliç perquè ha guanyat el judici contra Kiko Hernández, per revelar que pateix fibromiàlgia, a més a més, també ha d’aguantar contínuament els rumors que afirmen que Jesulín de Ubrique li ha estat infidel i que la seva separació és imminent. Tot sense oblidar que ha de fer front constantment a la dura malaltia que pateix i que, precisament, l’ha obligat a ingressar novament a l’hospital.

  • També et pot interessar: María José Campanario trencarà el seu silenci a partir del 13 de març

Ingressada en diverses ocasions

Segons ha compartit ‘Diez Minutos’ i avançat ‘la Coctelera’, María José Campanario ha patit un altre brot de fibromiàlgia i ha necessitat ser ingressada de nou a l’Hospital de Villamartín de Cadis, a Andalusia. En aquest sentit, el seu marit ha estat l’encarregat d’acompanyar-la amb cotxe fins al centre sanitari i ha hagut d’accedir-hi amb cadira de rodes.

  

María José Campanario y Jesulín de Ubrique
Jesulín de Ubrique, el principal suport de María José Campanario | GTRES

 

Cal recordar que Campanario ha estat hospitalitzada en diverses ocasions a causa de la seva malalta. Precisament, la darrera va tenir lloc el passat mes de setembre i va estar ingressada al voltant d’una setmana. A més, la malaltia va afectar el seu son i va necessitar estar en una habitació privada totalment a les fosques, sense cap mena de soroll i amb absoluta tranquil·litat.

La fibromiàlgia li ha canviat la vida

Ara fa uns deu anys, Campanario va ser diagnosticada amb fibromiàlgia, una malaltia que canvia la vida completament a tothom que la pateix, ja que han de fer front a forts dolors de músculs i ossos, juntament amb diverses conseqüències derivades, com les alteracions del son, caigudes i moments d’escassa mobilitat.

Tot això ha provocat que María José Campanario hagi hagut d’ingressar novament a l’hospital i que es plantegi fins i tot canviar de lloc de treball. Sobretot perquè és odontòloga a Sevilla i ella viu a Arcos de la Frontera, un trajecte en cotxe que suma 185 quilòmetres d’anada i tornada entre la capital i casa seva.

  • També pots llegir: Jesulín de Ubrique podria haver estat infidel a la seva dona

Comentaris

envia el comentari