María Teresa Campos i Bigote Arrocet passen les vacances a Màlaga

La parella ha sigut vista passejant molt relaxada pels carrers de la ciutat provant de desconnectar després la mala noticia de la nova operació de Terelú

Relajado paseo de María Teresa Campos y Bigote Arrocet en Málaga
Relaxat passeig de María Teresa Campos i Bigote Arrocet a Màlaga | Cedida

Els primers dies d’agost acostumen a ser per a la majoria, inclosos els famosos, la data escollida per començar les vacances més esperades. Tot i l’onada de calor que estem patint aquestes últimes jornades, a l’hora de la veritat ningú renuncia a gaudir al màxim d’aquests dies de descans.

María Teresa Campos és un exemple de com les diferents cares televisives fan ara les seves vacances. La mare de Terelu i Carmen Borrego passa uns dies allunyada del focus mediàtic gaudint de la companyia de la seva parella Bigote Arrocet.  

María Teresa Campos durante sus vacaciones en Málaga
María Teresa Campos durant les seves vacances a Màlaga | Cedida

 

Màlaga el destí escollit per María Teresa Campos

Mentre algunes de les seves companyes de Telecinco com Ana Rosa Quintana han escollit les Balears com a destí vacacional, la mítica presentadora de la cadena, María Teresa Campos i la seva parella Edmundo Arrocet també han escollit Andalusia per prendre’s un descans.  

La parella que, properament ens mostrarà el seu viatge a la terra natal de l’humorista en els nous programes de ‘Las Campos’, està visitant Màlaga per tal de desconnectar dels durs moments que està vivint la família. María Teresa i Bigote han sigut vistos passejant pels carrers de Màlaga a última hora de la tarda, fugint de la calor com la resta de turistes.

Bigote Arrocet durante una de sus jornadas en la playa de Málaga
Bigote Arrocet gaudint de les platges de Màlaga | Cedida

Vacances en parella

Tot i haver viatjat plegats, la parella està aprofitant el viatge per tenir moments a soles. Mentre que María Teresa es queda a la seva casa de la Costa del Sol per fugir de l’onada de calor d’aquest començament d’agost, Bigote Arrocet aprofita per gaudir d’uns banys al mar, prendre el sol  i relaxar-se a la sorra.

De fet, aquest estiu està sent molt diferent del que va viure la parella l’any passat. Llavors, va ser només la presentadora qui va visitar Màlaga mentre Bigote viatjava a Grècia per conèixer el seu nét. María Teresa no va poder acompanyar al seu xicot per recomanacions mèdiques., ja que els metges encara no creien convenient que agafés un vol després de l’ictus que va patir mentre Edmundo concursava a ‘Supervivientes’.


Comentaris

envia el comentari