María Teresa Campos i Edmundo Arrocet abandonen les seves vacances de manera precipitada

La presentadora i la seva parella ja han tornat a Madrid, malgrat que havien de quedar-se a Màlaga fins a finals de mes

Edmundo Arrocet y Maria Teresa Campos
María Teresa Campos i Edmundo Arrocet han abandonat de manera precipitada les seves vacances | CatalunyaDiari.cat

No fa gaire que María Teresa Camposa i Edmundo Arrocet donaven el tret de sortida a les seves vacances a Marbella, on es quedarien fins a finals d'agost. No obstant això, la parella ha abandonat de forma precipitada l'hotel on s'allotjava i ha tornat a Madrid sense donar explicacions.

La parella no està passant pel seu millor moment

No es tracta d'una bona època per a la parella, ja que tots dos estan passant per moments complicats i han estat dos mesos sense veure's. La presentadora està en un punt en què no ven la seva casa, no té una feina estable i, a més, corren rumors de discussions entre les seves filles. Pel que fa a Edmundo Arrocet, la situació també és complicada, ja que ha estat dos mesos a Xile donant suport a la seva filla, després de la mort de la seva mare.

María Teresa i Edmundo es fonen en una abraçada després de dos mesos sense veure's
La parella no està passant pel seu millor moment | TELECINCO

Tanmateix, semblava que les vacances anaven de meravella i que la parella havia pogut oblidar les obligacions i preocupacions que els envolten. De fet, s'han publicat diverses fotografies dels dos gaudint de la platja i de la ciutat. Tot i això, han tornat a Madrid de forma precipitada i sense donar explicacions.

María Teresa Campos podria signar un projecte amb TVE

Com ha exposat 'Jaleos', la parella ha tornat a Madrid i ha marxat de l'Hotel Guadalmina de Marbella molt abans del previst, ja que s'hi havien de quedar fins a finals d'agost. Però, encara que no s'hagin fet públics els motius d'aquesta tornada precipitada, comencen a córrer rumors i n'hi ha un que ha agafat força

 

Hi ha sospites que aquesta tornada prematura es deu al fet que la Campos mare podria firmar de forma imminent un projecte amb TVE per tornar a les pantalles de manera estable. Un dels rumors era que la presentadora es posés al capdavant de 'Cine de barrio', però ella mateixa ho va desmentir a 'Libertad digital'. Un altre apunta al programa 'Es la mañana de Federico', de Canal Sur, però no hi ha res confirmat. 

Els rumors apunten que María Teresa Campos podria signar un projecte amb TVE | Telecinco

 

Les veus més seguidores de María Teresa Campos s'aferren als rumors perquè, des que es va acabar 'Qué tiempo tan feliz', la presentadora no ha tingut cap més programa. De totes maneres, temps al temps, perquè, tard o d'hora, s'acabarà desvelant si la Campos tornarà a la televisió o no

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari