Canales Rivera

Canales Rivera deixa la seva feina per un motiu totalment inesperat

Canales Rivera no s'esperava el que n'han afirmat a 'Sálvame'

Canales Rivera fa setmanes que ha tornat a exercir com a col·laborador de Sálvame i està encantat amb la feina. Bé, podem dir que hi era. Sí, perquè en les últimes hores n'han dit unes coses força ofensives que han provocat el seu enuig i que marxés del directe.

El gadità ha deixat de manifest que no s'esperava que se'l tractés així i ha abandonat la connexió que estava fent. I és que té clar que hi ha certs límits que no està disposat que se sobrepassin.

Canales Rivera, perplex pel vídeo sobre ell

El fill de Teresa Rivera es troba en aquests moments en dubte per les darreres declaracions d'Alba Carrillo. Aquesta, després que Canales arremetés contra ella pel seu més que tonteig amb Jorge Pérez, l'ha acusat. En concret, l'ha acusat de ser infidel a la seva parella amb ella.

Muntatge de fotos d'Alba Carrillo i Canales Rivera
Canales Rivera ha desmentit la infidelitat i no vol continuar parlant de la insinuació de la model | CatalunyaDiari

El torero ho ha negat en tot moment. I, tot i que ha reconegut que va estar dues vegades amb la model, ha exposat que no va solapar les dues relacions.

Davant d'aquesta situació, Sálvame ha volgut contactar amb ell, que era a Cadis. Així, s'ha fet una connexió en directe, on ha tornat a manifestar que quan va tenir el seu afer amb Carrillo «jo no havia parlat amb la meva parella ni l'havia trucat».

De la mateixa manera, ha afirmat que no volia donar més pista al tema ni al seu 'rotllo'. És clar, perquè sap que «dos no es barallen si un no vol».

En aquest punt, se li ha donat entrada a un vídeo on s'ha qüestionat que estigui dient la veritat sobre la suposada deslleialtat. A més, s'ha tornat a posar sobre la taula que li va ser infidel a la seva primera dona diverses vegades, amb famoses com Marta López i Nuria Bermúdez. Però és que, tot seguit, se n'han dit coses com «l'intent de torero, perquè la seva carrera va ser un autèntic fracàs».

Foto de Canales Rivera i Fran Rivera
Canales Rivera ha estat qüestionat com a torero i com a parella | GTRES

Si tot això ja posava Rivera 'de volta i mitja', també s'han dit amb frases com «només ell es creu les seves mentides», »covard en els seus arguments» i «torero frustrat».

Canales Rivera reacciona a l'atac

El cosí de Kiko Rivera ha posat cara de circumstància després de l'emissió del vídeo que tothom ha deixat bocabadat. Per això, abans que ell hagi pres la paraula, Adela González i María Patiño li han demanat perdó. Han manifestat: «Volem demanar-te disculpes en nom del programa perquè s'han dit una sèrie de comentaris desafortunats».

«En cap moment, hem volgut posar en dubte la teva professionalitat».

Primer pla de perfil d'Adela González seriosa i plorant
Adela González rep la notícia mèdica que tant temia i el plor ho explica tot | Telecinco

Tot seguit, Canales ha exposat: «Han estat comentaris molt desafortunats i demanar perdó està bé, però ja està tot dit. A més és que no s'ha dit una vegada, n'ha repetit tres. I és que també heu nomenat la mare dels meus fills i crec que ha estat tot molt irrespectuós cap a mi».

«Porto tota la tarda aquí esperant, que estic amb els meus fills per anar-me'n, i he entrat per respectar-vos i per col·laborar amb vosaltres. El vídeo, he de dir amb tot l'afecte i el respecte que es mereix l'equip, ha estat desafortunat a diverses parts. Moltes gràcies».

A això ha afegit: «I jo aquí al peu del canó perdent el temps». Paraules després de les quals s'ha tret els auriculars i ha abandonat la connexió deixant bocabadats presentadors i col·laboradors.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp