Candela Gómez, la jove que ha enamorat Darek de ‘GH VIP’

L’audiència la va conèixer en el vídeo de presentació pel concurs i ara l’han pogut veure durant la visita dels familiars a la casa de Guadalix

Candela Gómez, la chica de 26 años novia de Darek,concursante de 'GH VIP'.
Candela Gómez és la noia que ha enamorat Darek, concursant de 'GH VIP' | Instagram @madeincandela

L’audiència de ‘Gran Hermano VIP’ ha pogut conèixer aquest dilluns la parella de Darek Dabrowski, Candela Gómez, que ha anat al programa per aconsellar-lo i animar-lo a fer tot el possible per guanyar aquest concurs de Telecinco. Tothom s’ha preguntat qui és la noia que abraçava Darek, on es van conèixer i tot el que fan en el seu temps lliure.

Candela Gómez és una jove de 26 anys experta en comunicació i relacions públiques que sempre ha estat pendent de la seva parella tal com ho va explicar al vídeo de presentació de Darek quan va entrar a la casa de Guadalix de la Sierra per ser un dels concursants de la sisena edició de 'Gran Hermano VIP'.

Qui és Candela Gómez?

El concursant de ‘Gran Hermano VIP’ es va donar a conèixer quan va ser protagonista de tots els titulars de la premsa l’any 2006. La raó, ser la nova parella d’Ana Obregón, però un cop van separar-se no es va tornar a saber res més de Darek, fins ara que és un dels protagonistes del concurs i ha cridat l’atenció pel petó que Makoke i ell es van donar en una de les proves.

Ara li ha robat el protagonisme la seva parella, una noia guapa, segura de si mateixa que el va visitar durant el dia que les famílies podien anar a la casa de ‘Gran Hermano’ per visitar els seus concursants. Candela Gómez va conèixer el model fa dos anys en una pastisseria i és graduada en CUNEF, experta en comunicacions i relacions públiques, però està intentant obrir-se pas en el món de la moda i del turisme. A més, és la cap de comunicació de la firma Luis Negri, gràcies a les seves capacitats i la seva trajectòria a Sederma i Stée Lauder.

Candela Gómez, novia de Darek, concusante de 'Gran Hermano VIP'.
Candela Gómez ha visitat Darek a la casa de 'Gran Hermano VIP'. | Instagram @madeincandela

 

La relació entre Darek i Candela

Darek és tota una caixa de misteris, segons el vídeo de la seva presentació previ a la seva entrada a la casa de ‘Gran Hermano VIP. «Era com una capsa de cartó, plena de coses, però súper precintada», explicava la seva parella Candela, «El meu treball amb ell durant aquests anys ha estat treure aquest precinte i anar traient coses, donar-los lluentor, anar polint-les…».

A més, en el seu discurs va demostrar la por que té perquè alguna dona dins la casa es fixi en la seva parella: «Tinc molta por que entri a ‘Gran Hermano’ i que alguna es fixi en ell i vulgui fer el que no ha de fer». Així doncs, aquest dilluns ha volgut aprofitar l’oportunitat de veure Darek i el va animar a continuar el programa: «Ensenya a l'audiència què hi ha dins teu, obre’t i brilla».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Candela Gómez Herrero (@madeincandela) on


Comentaris

envia el comentari