YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Andrés Calamaro s'inclina per VOX: «Prefereixo els patriotes i reaccionaris»

Es decanta per l’extrema dreta, deixant enrere els quatre partits polítics principals

Andrés Calamaro, cantautor argentí
Andrés Calamaro, cantautor argentí, prefereix VOX que els quatre partits principals | Catalunya Diari

Les eleccions estan a tocar i moltes personalitats famoses no dubten a l’hora de compartir a les xarxes socials els seus pensaments i preferències a l’hora de votar un partit polític o un altre. Aquest és el cas d’Andrés Calamaro, un reconegut cantautor que, tot i ser argentí, està nacionalitzat a Espanya i ha deixat clara la seva postura contrària als quatre grups principals.

Així, Calamaro ha publicat aquest dijous un escrit al seu perfil de Facebook i el seu nom s’ha convertit en tendència a les xarxes socials. El músic ha assegurat que es decanta per l’extrema dreta: «Prefereixo el vertigen dels patriotes i reaccionaris».

  • També et pot interessar: VOX assegura que si governa tancarà TV3 i La Sexta

Els patriotes el representen millor

El text comença amb un «estimats ciutadans d’Espanya i regions» i continua referint-se als debats que s’han pogut veure a la televisió aquests dies on només s’han pogut escoltar al PSOE, PP, C’s i Podemos: «Ahir es van presentar quatre candidats dels seixanta que es presenten. Aquests quatre polítics d’ofici amb prou feines ofereixen gestos progressistes, encara menys ofereixen blindar les institucions que donen identitat a la cultura».

En aquest sentit ha explicat que li «costa escollir» entre aquests quatre i que és «reaccionari perquè no té drames en blindar les institucions culturals». Defineix el debat com a «interessant», però sense utilitat per a decidir-se i votar, almenys no per aquests quatre. Per això sentència: «Prefereixo el vertigen dels patriotes i reaccionaris, a la seva manera em representen més que els moderats. Ja vam perdre molt, més vam perdre a Argentina que a Espanya».

 

  

Andrés Calamaro no vota a Espanya

«Com m'importa el bé comú, a més del meu bé comú que encara té quelcom a perdre, m'abstinc de donar suport als candidats presentats a televisió», ha assegurat Calamaro i finalitza amb: «El renunciament històric d'Antonio Escohotado, la posició incòmoda de Fernando Sánchez Dragó i la voluntat del meu benvolgut artista José Antonio Morante per a mi parlen més que els debats on es tiren les andròmines pel cap».

Destaca també que, hores més tard d’haver-se convertit en tendència a les xarxes, Andrés Calamaro ha publicat més missatges per aclarir la situació: «Estimats amics, resideixo a Argentina, respecto la democràcia, però no voto a Espanya. Estic en el diàleg i sempre amigable amb tots els sectors» i afegeix: «Per mi la política és una qüestió de cultura, mai un motiu de picabaralles personals ni fúria».

  • També pots llegir: VOX, en un discurs davant els estudis de TV3: «Ha estat una màquina de guerra»

Comentaris

envia el comentari