Primer pla de Camilo.

El cantant Camilo ja és pare i li ha posat un nom preciós al seu bebè

Camilo i Evaluna s'han convertit en pares

Camilo ja és pare. Aquest dimecres va néixer el primer fill del cantant i d'Evaluna Montaner. Tant el bebè com la mare es troben en perfectes condicions, segons van dir familiars de la parella a El País. 

Un programa de ràdio nord-americà de la cadena Univisión, Despierta América, va anunciar la bona notícia. El petit era molt esperat per tota la família i, fins i tot, els seus pares, abans que naixés, li van dedicar una cançó, anomenada Índigo.

Fa uns mesos, Camilo i Evaluna van donar la notícia de que serien pares a través del videoclip de la cançó Índigo. Des d'aleshores, els seguidors han estat molt pendents de l'evolució de l'embaràs, que ha estat massa llarg per a alguns.

Ells van voler compartir aquesta notícia amb els seus seguidors de manera molt original. Això sí, de moment no han parlat del naixement del seu fill a les xarxes socials. Fa uns dies que no publiquen res, de manera que possiblement esperaran unes hores per pronunciar-se.

En qualsevol cas, el pare d'ella, Ricardo, ja va donar entendre alguna cosa fa unes hores. «Avui a casa no s'adorm», va escriure a Twitter.

La intenció d'Evaluna Montaner era donar a llum a casa seva a Miami, i segons diuen alguns mitjans, així va ser. Tot i que ells encara no han parlat sobre això, tothom els ha felicitat a les xarxes socials per convertir-se en pares.

Imatge de Camilo i Evaluna.
Camilo i Evaluna acaben de ser pares en les últimes hores | Instagram: @evaluna

Cal dir que Evaluna mai ha amagat la panxa ni tampoc el seu estat durant aquests nou mesos. Tot i això, l'embaràs ha estat tot un misteri des del principi. No van dir en cap moment el sexe del bebè ni tampoc la data en què hauria de donar a llum.

Pel que sembla, Camilo  i Evaluna  han donat la benvinguda a una nena. Ningú, ni els mateixos pares, van conèixer el sexe fins al moment de néixer. Expliquen que van decidir el nom d'Índigo perquè servia tant per a home com per a dona.

A més de servir per als dos sexes, també els recordava un viatge que havien fet per l'Índia. Ho tenien clar des del primer moment, ningú els hi podia convèncer.

Uns dies abans del part, l'artista colombià va compartir amb els seus seguidors un dels últims desitjos de la seva noia. «La meva dona vol pizza», va dir ell a Instagram. A la publicació se'l veu sortint amb cotxe per satisfer els gustos d'Evaluna Montaner.

Ella llançava el seu últim tema, Refugio, el 23 de març passat. Va explicar que el portava temps al cap. «Després de dos anys de sentir-me acompanyada per aquesta cançó, em sento feliç que ara estigui a les vostres mans», ha dit.

«Espero que els acompanyi i els serveixi de refugi com a mi», escrivia la noia a Instagram.

Camilo va dedicar unes boniques paraules a Evaluna

Després de sortir a la llum aquest tema, Camilo va voler tenir un detall amb la seva parella. Li va dedicar unes emotives paraules que demostren una vegada més que està molt enamorat.

«Tota la meva admiració per ella. Per ser la columna vertebral d'aquesta llar que som. Per ser una artista lliure, honesta, real, reflex de llum que ve des de dins», deia.

Va explicar que encara s'acordava «quan vas gravar aquesta veu a l'hotel de Barcelona i ens vas fer plorar. T'estimo i estimo Refugio», va escriure a les xarxes socials.

Camilo i la seva noia tenen motius per ser feliços. Índigo ha arribat al món per canviar-los la vida. Caldrà esperar uns dies perquè la parella doni més detalls sobre el naixement de la seva filla.