El cantant Kiko Rivera escriurà un llibre sobre la seva vida

La col·laboradora María Patiño ha donat més detalls sobre el projecte en directe a 'Sálvame'

Kiko Rivera, en una imagen reciente
Kiko Rivera, en una de les seves darreres imatges publicades a les xarxes  | Instagram

 

Està més que demostrat que Kiko Rivera no deixarà de sorprendre mai. El fill d'Isabel Pantoja ha centrat les càmeres de televisió des de ben petit, i no és un secret que no li desagrada el protagonisme. Ara bé, després de passar per diversos programes de televisió, protagonitzant polèmica rere polèmica, i ser víctima d'algunes publicacions molt dures de la premsa rosa, l'artista ha decidit intentar canviar la seva imatge, escrivint un llibre sobre la seva vida. 

Una de les decisions més importants de la seva vida va ser entrar al món de la música, que tants èxits li va portar a la seva mare, i convertir-se en DJ. Actualment, cal dir que Rivera té diversos temes i cançons, que ell mateix interpreta, i amb les quals molts seguidors seus han ballat a les discoteques més populars del país. Ara bé, sembla que Kiko necessitava alguna cosa més a la seva vida, i és per això que està decidit a provar sort també en el món de les lletres. 

Obrirà un blog a finals de juliol

Va ser la col·laboradora María Patiño qui va explicar en directe a Sálvame la notícia, que ja va publicar el diari 'ABC', i que portarà molta cua. Les informacions sobre el llibre del fill d'Isabel Pantoja van convertir-se una veritable bomba al plató de Mediaset. 

Segons la mencionada notícia, a finals de juliol Kiko Rivera obrirà un blog personal, que suposarà tan sols una prèvia del que s'espera. En concret, el DJ relatarà les seves experiències més personals, i informarà sobre els capítols més interessants de la seva vida. Posteriorment, s'espera que passi al format físic, on de ben segur descobrirem el Paquirrín més íntim, a través dels seus pensaments, sentiments o inquietuds. 

Gir radical a la seva vida

Amb tot, cal dir que aquesta no és l'única novetat que ens arriba sobre Kiko, i és que el jove sembla disposat a canviar radicalment la seva vida i fer les coses millor que fins ara. És per això que ha decidit canviar tant de col·laboradors com de representant. Ara, l'encarregat de gestionar la seva vida professional serà la mateixa persona que representa la seva mare, la seva germana o Dulce. 

Kiko Rivera presumint del seu canvi físic
Kiko Rivera presumint del seu canvi físic | Instagram

 

L'única cosa que Rivera sembla estar disposat a conservar és el seu segell discogràfic, Six Music Record. Està doncs, demostrat, que Kiko vol deixar enrere la seva època més fosca, per la forta depressió que pateix, que l'ha mantingut lluny dels escenaris i de la vida pública durant unes quantes setmanes. Ara, està decidit a encapçalar un projecte amb molta il·lusió, ja que li permetrà narrar tot el que li està passant i li passarà en el futur.


Comentaris

envia el comentari