Primer pla de la infanta Cristina

El canvi físic de la infanta Cristina confirma els seus problemes de salut

La infanta Cristina mostra un aspecte més deteriorat últimament

La infanta Cristina tracta de passar pàgina. Les darreres setmanes se l'ha pogut veure trista, amb un aspecte més descuidat i visiblement més prima. L'enrenou mediàtic generat al voltant de la seva separació i les fotos del seu marit amb una altra dona li han passat factura.

Durant la seva recent estada a Barcelona, a més de passar temps amb els seus, també va aprofitar per anar a la perruqueria. En concret a una del carrer Benet Mateu on va ser durant molts anys i que ara freqüenta el seu fill Pablo.

Estava farta d'aparèixer a les revistes amb un aspecte tan deteriorat. «Cristina es va tallar els cabells a l'alçada de les espatlles, es va tenyir i es va fer metxes», assenyala Pilar Eyre al seu bloc a Lecturas.

Infanta Cristina somrient
La infanta Cristina està passant unes setmanes bastant dures. | GTRES

Es va tractar d'una jornada molt completa, ja que a més es va depilar les celles i va decidir fer-se la manicura. El més sorprenent de tot va ser que optés per escollir un color vermell fosc de Channel. Consideren que és un signe d'apoderament, de reforç.

Com és lògic, després de la sortida de la perruqueria se la va poder veure més maca, però encara es podia apreciar la tristesa a la cara. Està molt més prima a conseqüència dels darrers disgustos rebuts.

Encara que sempre ha estat sotmesa a la pressió dels mitjans, el que ha passat les últimes setmanes l'ha afectat en excés. Ha fet que tingui pànic a sortir al carrer. A Suïssa porta una vida molt discreta, gairebé sense socialitzar amb ningú.

Fotografia de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin.
La infanta Cristina va presenciar recentment un partit d'handbol, però sense el seu marit. | GTRES

La revista assenyala que no té amics, no alterna amb l'aristocràcia del país helvètic ni pertany a cap club social. Tampoc no es deixa veure per les estacions d'esquí alpines, un esport del qual era una gran aficionada.

La infanta Cristina viu centrada en els seus fills. Tracta de trobar-se amb ells sempre que pot.

Dissabte passat va anar al Palau blaugrana per presenciar el partit d'handbol del Barça. Es va deixar fotografiar sense problemes i va poder gaudir del joc com una afeccionada més.

Va romandre asseguda a les grades i en tot moment va mantenir la mascareta. Això va impedir que es pogués apreciar el maquillatge que portava aquell dia. Es va moure amb molta naturalitat, totalment aliena a la mirada de la resta de presents.

Una persona que hi era assegura que la seva actitud era de «no m'amago i estic amb qui he d'estar, els meus fills». Es va tocar els cabells diverses vegades, deixant veure l'anell de casament que, de moment, no té previst treure's.

La setmana passada ja havia advertit que ho portaria «perquè no tinc res a avergonyir-me. Respecto la institució del matrimoni i el faré servir fins que em divorciï».

Irene Urdangarin amb la seva mare, la infanta Cristina
La infanta Cristina tracta de secundar-se en la seva filla. | GTRES

La infanta Cristina i les seves llargues sessions de treball

L'estada de la infanta Cristina a Barcelona va ser deguda principalment per motius de treball. Cada dia entrava a les 07:30 a la seu de La Caixa a la Diagonal i no sortia fins dotze hores després. Fins i tot menjava a les instal·lacions de l'empresa com la resta d'empleats.

Arribava en un vehicle amb les llunes tintades i entrava directament pel garatge. En aquest temps ha estat acompanyada de la seva filla Irene. A la germana del rei li ha molestat molt que es digués que ella s'estava recolzant a la jove en aquests moments. Entén que Irene és «una nena i sobretot és la meva filla. És ella qui es recolza en mi», recull el text d'Eyre.

Es desconeixen els plans de futur que té la infanta Cristina. Assenyalen que a poc a poc va sortint d'aquesta situació crítica que la va fer caure al forat. El seu pas per la perruqueria i les ungles de color vermell són un senyal que tracta de fer passos cap endavant i començar de nou la seva vida.