rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

PREVISIÓ MÉTEO

☀ Diumenge radiant a l’espera de la possible onada de calor

Així ha estat l'espectacular canvi físic de Malú al llarg dels últims 20 anys

La cantant torna a ser tema d’actualitat per la seva suposada relació amb el líder de Ciutadans, Albert Rivera
Malú és una de les cantants més estimades del panorama musical espanyol | LA COCTELERA

 

El nom de Malú ressona —i amb força— després de la revelació sobre el seu afer amb Albert Rivera. Rumors a banda, però, el cert és que la cantant espanyola ha sabut adaptar la seva música als nous temps i, perquè no dir-ho, també ha sabut modular la seva imatge. 

 

Canvis d’estil

Malú va fer la seva primera aparició musical quan tenia 16 anys. En aquella època, on la jove cantant lluïa mitja cabellera rossa, va irrompre el panorama musical amb certa fragilitat per la seva joventut però alhora amb una gran fortalesa, condicions que la van fer ocupar des dels seus inicis els principals llocs de les llistes musicals d’Espanya.

 

Malú va triomfar amb el seu primer tema, 'Aprendiz' | El Confidencial

 

Més tard però, a partir del 2000 aproximadament, la cantant mostrava un estil molt més dur que reflectia igualment la seva fortalesa i el seu caràcter, però que deixava enrere la seva cara més genuïna.

 

Posteriorment, va ser als voltants de l’any 2007 quan Malú va fer el canvi més significatiu. I és que la cantant va substituir les coloraines de les seves peces de roba per un estil molt més ‘rocker’, on el color predominant passava a ser el negre. En aquells temps, la neboda de Paco de Lucía lluïa amb molta assiduïtat els jeans i les faldilles amb volum per aconseguir aquest estil ‘rocker’.

 

Durant gran puna bona part de la seva carrera musical, la cantant ha lluit un 'look rocker' | El Confidencial

 

Actualment però, i després de dues dècades de trajectòria musical i diversos canvis d’estil com hem comentat, Malú és mostra més sofisticada i femenina que mai. Malú ha canviat els volums pels vestits més entallats que marquen la seva atractiva silueta i les bruses i les faldilles estil llapis s’han convertit en protagonistes en el seu vestuari.

 

El cabell, sense variacions

Tot i aquests canvis en l’estil de Malú, el que no ha variat en aquests vint anys ha estat el seu cabell, ja que llueix la mateixa mitja cabellera que als seus inicis. Estem acostumats a veure la cantant, a la majoria d’esdeveniments que participa, lluir la seva cabellera sense recollir i com a molt, en algunes ocasions, ha pogut lluir algunes trenes laterals o tupès diferents.

 

Relació sentimental amb Albert Rivera?

 

Malú i Albert Rivera són la parella de moda | TELECINCO

Són molts els que pensen que potser el seu últim canvi en el seu estil molt més sofisticat, és degut a la seva relació amb el líder de Ciutadans, Albert Rivera. I és que tot i que Albert Rivera ha assegurat que tot i estar desbordat per aquesta nova situació, aposta fermament per la relació, el cert és que Malú encara no ha confirmat ni desmentit res. Per tant, haurem d’esperar quina és la versió de la cantant i si aquesta suposada relació té futur o no.

 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris