Estupefacció pel canvi de Rocío Carrasco: «Sembla una altra persona»

Aquells que coneixen Rociíto afirmen que l'han vist molt canviada durant l'emissió del seu documental

Rocío Carrasco no deixa de generar debat, cosa que fins i tot el mateix Jorge Javier Vázquez titllava d'excessiu. Segons el presentador, tanta atenció al tema per part dels mitjans podria resultar contraproduent i generar cansament en la gent.

Bona prova d'això són les xifres d'audiència, que van passar de batre un autèntic rècord durant l'estrena del documental, que es va convertir en el més vist a la televisió des que va començar l'any, a anar-se desinflant a poc a poc. Així, Carrasco va fer història en els primers capítols amb un 33,2% de 'share', per passar a un 25,3% de quota de pantalla. És a dir, que segueix sent el més vist del dia amb diferència, però ha baixat força respecte a la seva primera setmana.

La figura de Rociíto està sent analitzada amb lupa des de llavors, i la veritat és que s'estan traient a la llum vells escàndols que ja semblaven oblidats, a més de desenterrar vells enemics,l com Raquel Mosquera o l'advocat Emilio Rodríguez Menéndez, que han sortit escaldats amb el testimoni de la filla de 'la més gran'.

Sens dubte, el més afectat ha estat Antonio David Flores, ex de Rociíto i pare dels seus fills, a qui s'ha pintat com un monstre sense escrúpols que va ser capaç fins i tot d'utilitzar els seus propis nens quan encara eren menors per fer mal a la seva mare. Ara, encara que a la història li queden uns quants capítols més per escriure, fins i tot el propi entorn de Rocío Carrasco s'ha quedat sense paraules davant el gran canvi que ha experimentat en poc temps.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Sembla una altra persona»

Així, amics propers a la protagonista del moment asseguren que poc queda d'aquella jove tímida i de vegades rebel que van conèixer en el passat. En concret, Antonio Montiel, que va ser amic íntim de Rocío Jurado, assegura que no reconeix en absolut a la Rociíto que ha vist en el documental.

«La veig en el documental amb una maduresa increïble, jo estic sorprès de veure-la ara. La veig que sembla una altra persona. Les respostes, l'actitud, la manera d'explicar-ho... No té res a veure amb com jo la recordo», assegura el pintor, el qual ha estat present en alguns dels moments més importants de la vida de Rocío Jurado i també de la seva filla, a qui va veure créixer, tant fora com dins de les pantalles.

«L'última vegada que la vaig veure va ser fa dos anys i mig; he notat un canvi enorme en ella, en la seva postura, els seus gests... Estic sorprès», ha recalcat Montiel posant l'accent en què en un molt poc temps l'actitud de Rocío ha donat un gir transcendental. Un canvi potser motivat per la fortalesa que ha adquirit i que l'ha portat fins al punt de trencar per fi el seu silenci públicament i relatar l'infern que ha viscut aquests anys, que fins al moment no s'havia atrevit a compartir.

«Ella sempre ha estat una mica tímida, li costava obrir-se», ha assenyalat el pintor. Sembla que d'aquesta timidesa ja no en queda res. «Suposo que ella es va encaparrar amb aquesta història i li va costar reconèixer que s'havia equivocat», ha apuntat al respecte.

Això sí, Montiel no ha dubtat a assenyalar que la creu totalment, i de fet s'alegra que Rocío hagi donat aquest gran pas a l'hora d'obrir-se i compartir el seu testimoni amb el món després d'haver estat en silenci tant de temps. Ara totes les cartes estan sobre la taula, i tothom està a l'espera de veure com acaba aquesta punyent història, en què molts ja s'han posicionat i pres partit d'un costat o d'un altre.


Comentaris

envia el comentari