Jorge Pérez durant la promoció del programa de televisió 'Supervivientes' a Madrid

El canvi de Jorge Pérez, guanyador de 'SV': els seus fills estudien a la naturalesa

Jorge Pérez revela com és la prestigiosa escola càntabra on estudiaran els seus tres fills

Jorge Pérez, guanyador de 'Supervivientes 2020' i col·laborador de 'Ya es mediodía', ha sorprès a tots els seguidors al programa de Telecinco. I és que, el col·laborador i flamant triomfador del reality d'Hondures ha revelat que ha canviat de vida.

El cas és que el guàrdia civil ha decidit no continuar vivint a Madrid i ha tornat a la seva Cantàbria natal. S'ha mudat al costat de tota la seva família. Recordem que Pérez està casat amb la seva dona Alicia, i tots dos tenen tres fills.

Segons revela el guàrdia civil a 'Outdoor', Jorge ha canviat de rumb i ho fa per educar els seus tres fills a l'escola Waldorf. Aquest prestigiós centre se situa a la localitat càntabra de Villanueva de Villaescusa, que es troba en un paratge natural bucòlic.

El sorprenent canvi familiar de Jorge Pérez

El fidel amic de Rocío Flores ha explicat de manera oberta que ha triat l'opció que els seus fills estudiïn en un lloc amb un mètode molt allunyat del convencional. Per a Jorge Pérez, el sistema actual d'educació està basat a exigir als nens habilitats cognitives cada vegada a edats més primerenques, «sense respectar el desenvolupament de l'infant».

Sobre aquest assumpte tan complex, tant ell com la seva parella Alicia s'han mostrat molt clars a l'hora de fer un canvi radical a l'educació dels petits. Per a tots dos, l'educació que han de rebre els seus tres fills és molt diferent de l'habitual. «Em nego al fet que els meus fills arribin a adolescents desmotivats i sense ganes d'aprendre», ha dit el guàrdia civil.

Segons apunta el col·laborador de Telecinco, l'escola on estudiaran els seus fills té un mètode educacional innovador. Per tant, la parella confirma que els seus fills sortiran beneficiats d'aquest nou col·legi al qual començaran a assistir aquest mateix curs.

Així és la prestigiosa escola on estudiaran els fills de Jorge Pérez

Amb tot, l'escola Waldorf versa sobre la pedagogia homònima, creada pel filòsof austríac Rudolf Steiner. Cal destacar que el seu mètode educatiu es basa en cinc valors que, per a Jorge Pérez, són clau. I són el compromís, la confiança, la llibertat, l'amor i l'alegria conscient.

«Em sembla molt important destacar el 'conscient', ja que vivim en una societat en què ens hem acostumat a viure en pilot automàtic, perdent-nos els petits detalls del dia a dia que fan que cada moment compti. Per això, creiem en la necessitat que els nens creixin amb aquesta consciència tan important de l'única cosa realment important que tenim: el temps», exposa Jorge.

Segons les seves paraules, cal respectar el desenvolupament de cada nen. I cal dedicar especial atenció a la seva lliure instrucció i a les seves capacitats intel·lectuals i artístiques. A més, és positiu confiar en la seva pròpia força de voluntat per aconseguir tots els seus objectius.

«La seva rutina diària inclou joc lliure i treball artístic; dibuix, pintura, modelatge»

Per si no n'hi hagués prou, també es promou l'aprenentatge per imitació. I se li dona molt valor als treballs manuals, així com a les branques de caràcter més artístic.

Així mateix, en aquesta escola amb aules de fusta, «es prepara a l'alumne per a la vida. No tenen llibres, allà creen els seus propis llibres on plasmen els coneixements adquirits. Ells són els qui es van fent el seu propi material d'estudi», revela el guanyador de 'Supervivientes 2020'.

«La seva rutina diària inclou joc lliure i treball artístic; dibuix, pintura, modelatge. A més, canten cançons, expliquen històries, realitzen tota classe d'excursions per la natura i fan tasques pràctiques com cuina, jardineria i neteja», conclou.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.