Laura Escanes i Risto a Roma

Canvi de 'look' de Risto Mejide dos mesos abans de ser pare

El català ha donat un gir inesperat a la seva imatge setmanes abans de donar la benvinguda al seu nou nadó

Resten aproximadament dos mesos pel naixement de Roma, la filla de Risto Mejide i Laura Escanes. La parella està vivint un dels millors moments de la seva vida. El presentador i la influencer el passat mes de febrer van anunciar a través de les xarxes socials que serien pares d'una nena.

Adéu barba i ulleres fosques

El presentador català ha decidit canviar de 'look' abans de l'arribada de la seva filla. Risto s'ha acomiadat de la seva barba densa i ha canviat les seves famoses ulleres fosques per unes més clares on mostra els seus ulls. Ha estat el mateix Risto qui ha mostrat la seva nova imatge més renovada a través de les xarxes socials. En poques hores, el publicista ha rebut més de 200 missatges. A més, molts dels seus seguidors han lloat la nova imatge del presentador, encara que també hi ha hagut d'altres que creuen q aquest canvi radical perd l'essència del personatge.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mes II antes de Roma. #summer #2019 #toelrrato

Una publicación compartida de Risto Mejide (@ristomejide) el

Des de Roma amb amor

La confirmació de l'embaràs de Laura Escanes ha estat una de les notícies més comentades d'aquest any. Cada pas d'aquests set mesos ha estat analitzat i qüestionat per molts dels seguidors de la parella a les xarxes socials. El nom el van tenir clar quan van conèixer el sexe del nadó, Roma. La ciutat de l'amor a la qual Risto i Laura tenen un gran afecte i han fet diverses escapades al llarg de la seva relació.

També et pot interessar...