ENQUESTA

📊 Creus que haurien de concedir als presos catalans el règim de semillibertat?

Canvi de 'look' de Risto Mejide dos mesos abans de ser pare

El català ha donat un gir inesperat a la seva imatge setmanes abans de donar la benvinguda al seu nou nadó
Laura Escanes i Risto van anunciar fa uns mesos que esperen una criatura | Instagram

 

Resten aproximadament dos mesos pel naixement de Roma, la filla de Risto Mejide i Laura Escanes. La parella està vivint un dels millors moments de la seva vida. El presentador i la influencer el passat mes de febrer van anunciar a través de les xarxes socials que serien pares d'una nena.

Adéu barba i ulleres fosques

El presentador català ha decidit canviar de 'look' abans de l'arribada de la seva filla. Risto s'ha acomiadat de la seva barba densa i ha canviat les seves famoses ulleres fosques per unes més clares on mostra els seus ulls. Ha estat el mateix Risto qui ha mostrat la seva nova imatge més renovada a través de les xarxes socials. En poques hores, el publicista ha rebut més de 200 missatges. A més, molts dels seus seguidors han lloat la nova imatge del presentador, encara que també hi ha hagut d'altres que creuen q aquest canvi radical perd l'essència del personatge.

 

Des de Roma amb amor

La confirmació de l'embaràs de Laura Escanes ha estat una de les notícies més comentades d'aquest any. Cada pas d'aquests set mesos ha estat analitzat i qüestionat per molts dels seguidors de la parella a les xarxes socials. El nom el van tenir clar quan van conèixer el sexe del nadó, Roma. La ciutat de l'amor a la qual Risto i Laura tenen un gran afecte i han fet diverses escapades al llarg de la seva relació.

 

 

També et pot interessar...