Canvis als horaris de Rodalies de Catalunya

Afecta la línia R4 i va entrar en vigor aquest diumenge

Tren de rodalies  | cedida

La línia R4 de Rodalies de Catalunya, que cobreix la ruta entre Sant Vicenç de Calders i Manresa, modificarà provisionalment els seus horaris, i el trajecte dels trens en direcció a Barcelona tindran una durada de quatre minuts menys. Aquest canvi es fa per adaptar els horaris a les noves condicions de la infraestructura, després que ADIF hagi eliminat diverses limitacions temporals de velocitat.

A més, per incorporar aquests canvis, es faran alguns ajustos en el servei de les línies que també circulen a través del túnel de Plaça de Catalunya,  R1 (Molins de Rei - Maçanet-Massanes) i R12 (L’Hospitalet - Lleida), així com a les línies R7 (Barcelona St. Andreu Arenal - Cerdanyola Universitat) i R8 (Martorell - Granollers Centre).

D'altra banda, la línia R3 de Rodalies de Catalunya (l’Hospitalet de Llobregat - Puigcerdà) incorpora un nou tren per als dies laborables que sortirà de Ripoll a les 5.30 hores, arribarà a l’intercanviador de Sagrera Meridiana a les 7.22 hores i a Sants a les 7.34 hores. El trajecte durarà menys de dues hores i permetrà als usuaris arribar a Barcelona abans de les 7.30 hores.


Comentaris

envia el comentari