Belén Esteban

Cinc famosos que han quedat irreconeixibles després de fer-se retocs estètics

Ricky Martin ha estat l'últim famós que s'ha fet viral després d'un impressionant canvi físic

La figura de Ricky Martin s'ha fet viral després de mostrar-se totalment irreconeixible en una de les seves últimes aparicions televisives. El porto-riqueny, que ha conquistat milions de fans amb la seva espectacular veu i també físic, no sembla el mateix.

Les xarxes no han trigat a fer ressò d'aquest detall, ja que sembla que l'artista s'ha passat amb els retocs estètics i l'han arribat a comparar amb Mickey Rourke.

Twitter no perdona i els comentaris al respecte són molts. «Ricky Martin es convertirà en Mickey Rourke tan lentament que no ens n'adonarem», assenyalava una usuària.

«Ara sí, és el senyal de la fi dels temps», comentava una altra. «Ricky Martin s'ha arruïnat. Fet, s'ha acabat tot».

«Ricky Martin i la seva lenta metamorfosi en Mickey Rourke» o «Ricky Martín sempre va voler donar una mare als seus fills que fins i tot s'ha convertit en senyor».

No obstant això, ell no és l'únic famós que ha pagat un alt preu pels seus excessos amb la cirurgia estètica.

L'efecte Renée Zellweger

La transformació física de Renée Zellweger va causar un impacte tan gran que es va convertir en un autèntic fenomen.

La protagonista de 'Bridget Jones' apareixia en una catifa vermella lluint una cara completament nova. Tant, que fins i tot costava reconèixer-la, ja que no quedava res d'aquelles dolces faccions que ens van conquerir en la ficció.

Sembla que l'actriu es va sotmetre a un retoc de la parpella superior, augment de pòmul i es va treure les boles de Bichat, entre d'altres.

La irreconeixible Leticia Sabater

Fa anys, Leticia Sabater es convertia en una autèntica icona que marcava tota una generació. Una atractiva i dolça dona rossa que conqueria petits i grans.

Lamentablement, el pas del temps no perdona i l'expresentadora va acabar convertint els seus retocs estètics en tot un espectacle.

De fet, cada vegada que passava per quiròfan ho venia com una gran exclusiva.

No obstant això, tants retocs estètics no van aconseguir l'efecte que ella volia i cada vegada era pitjor: lífting, filtració d'àcid hialurònic, Botox...

La seva obsessió arribava fins al punt que, fins i tot, es sotmetia a una extrema operació per remarcar els seus abdominals que va acabar sent un autèntic desastre estètic.

«Feliç amb el meu 'six pack', avui aquí al gimnàs donant-ho tot, un petó per als meus fans i seguidors», presumia orgullosa a Instagram.

Tanmateix, la gent no va trigar a veure i a retreure-li que no havia aconseguit el resultat a través de l'exercici.

«Sembles un transformer», «Jo em vaig operar d'abdominoplàstia per tenir el ventre pla, però en la vida m'hauria posat això, hauria pogut, però queda lleig i molt artificial. Es veu molt exagerat», l'atacaven.

Belén Esteban i el seu nou estil de vida

Hi va haver un temps en què Belén Esteban estava sumida en la foscor, presa de les addiccions que gairebé li costen la vida. No obstant això, la col·laboradora de 'Sálvame' va saber renéixer de les seves cendres i des d'aleshores presenta una imatge completament nova.

Els retocs estètics de la princesa del poble han anat en augment des de l'any 2009. Així, ja s'ha sotmès a mamoplàsties, rinoplàsties, llavis, fils tensors, Botox, carilles dentals, liposucció, lipoescultures, blefaroplàstia...

Sembla que passar per quiròfan per lluitar contra el pas del temps s'ha convertit en una moda. El seu company, Kiko Matamoros, tampoc no dubta a fer-se un petit retoc quan té l'oportunitat.

El tertulià ja s'hauria sotmès a 11 operacions d'estètica en què hauria invertit uns 40.000 euros. «Jo el que estic veient és la pasta que m'he gastat. M'estic posant malament i em pujarà la tensió un altre cop».

La polèmica rinoplàstia de la reina Letícia

Ni tan sols la Família Reial es deslliura de l'ombra dels retocs estètics, ja que fins i tot la reina Letícia té complexos.

Encara que mai ha acabat de reconèixer-ho i que ha amagat la seva rinoplàstia sota un problema respiratori, està clar que ella també s'ha sotmès a nombrosos tractaments.

Alguns d'ells serien una mentoplàstia, toxina botulínica, farcit de pòmuls i retoc de les bosses de Bichat, entre d'altres.