ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma més de 40.000 nous casos de Covid-19 i 492 morts per la malaltia

Toñi Moreno presentarà 'MYHYV' i Emma García 'Viva la Vida'

'Mediaset' ha anunciat el canvi de presentadores com a última oportunitat per salvar el 'reality'

Toñi Moreno pasará a presentar 'MYHYV' y Emma García presentará 'Viva la vida'
Toñi Moreno pasarà a presentar 'MYHYV' i Emma García presentarà 'Viva la vida' | cedida

Un terratrèmol televisiu a 'Mediaset'. Dos dels seus programes han patit canvis significatius: segons una exclusiva del portal 'Yotele', Toñi Moreno abandona 'Viva la vida' per presentar 'Mujeres hombres y viceversa' i, per contra, Emma García serà l'encarregada de conduir el magazine del cap de setmana de 'Telecinco'.

Amb aquest canvi de cromos televisiu, 'Mediaset' torna a fer un moviment per intentar salvar el 'dating show'. Aquest fet va començar com un rumor, que a poc a poc es va començar a estendre, fins que ha estat confirmat oficialment el canvi de presentadores. Aquest relleu respon a la necessitat de la directiva d'intentar  recuperar les audiències que gaudia abans el conegut reality, que des del canvi de format se situen per sota del 4% de quota de pantalla.

A banda d'aquest fet, el director del grup televisiu, Paolo Vasile, es resisteix a retirar el programa de la graella, que tot i que registra unes audiències baixes, registra molt bon rendiment a les plataformes de 'Mediaset' a internet i a les xarxes socials. Per tal de millorar les quotes de pantalla, el màxim dirigent de la cadena ha decidit posar a una de les presentadores més exitoses del moment per intentar fer ressorgir el format que ha complit el seu desè aniversari d'emissió.

Emma García ha presentado 'MYHYV' desde su estreno en 2008
Emma García ha presentat 'MYHYV' des de la seva estrena l'any 2008 | Telecinco

Toñi Moreno a ‘MYHYV’ i Emma García a ‘Viva la vida’

Les dues presentadores ja han estat informades de les intencions de la cadena privada i han hagut d'assumir que el repte que els hi han plantejat és de gran magnitud, ja que es tracten de registres totalment diferents i oposats. Encara no ha transcendit la data oficial del canvi de rols, malgrat que tot sembla apuntar que es produirà el pròxim mes de novembre.

D'aquesta manera, Emma García tornarà a 'Telecinco' just després del canvi de format de 'MYHYV'. El 'dating' fa 10 mesos que s'està emetent a 'Cuatro' i la presentadora abandonarà l'espai que porta conduint des de la seva estrena, el juny de 2008. García tornarà a presentar un programa a la franja de tarda, malgrat es tracti d'un magazine de cap de setmana, com ja va fer amb l'espai 'A tu lado', entre 2002 i 2007.

Pel que respecta a Toñi Moreno, la comunicadora andalusa es farà càrrec del 'reality' de 'Cuatro', després d'haver tornat a posar-se davant les càmeres de la cadena principal de 'Mediaset', tot just fa any i mig. Moreno va arribar a 'Telecinco' amb l'objectiu de substituir l'espai que deixava María Teresa Campos, i ha funcionat a la perfecció, ja que 'Viva la vida' ha esdevingut un dels programes amb més èxit de la cadena de Paolo Vasile, i amb millor acollida per part de l'audiència.

Toñi Moreno lleva año y medio al frente de 'Viva la vida'
Toñi Moreno porta presentant 'Viva la vida' des de fa any i mig | Telecinco

Comentaris

envia el comentari