Primer pla de María José Campanario

Cap d'Any terrible per a Campanario: la fortuna que perd per culpa de la seva filla

María José Campanario ha vist sortir a la llum la despesa mensual fixa que té

María José Campanario està especialment centrada en la cura del seu fill petit, Hugo, que naixia aquest 2022. Però això no significa que estigui pendent de tot allò que té a veure amb els altres fills. En concret, de la més gran, Juls, que s'ha convertit en un maldecap per a la família.

Sí, perquè la noia no ha deixat de ser notícia pels seus 'escàndols amorosos'. I a això cal afegir que als pares els costa mensualment 6.000 €. Segons sembla, i segons ha revelat a Sálvame, són els diners que li paguen perquè visqui sense necessitat de donar exclusives o participar en un 'reality'.

María José Campanario, perplexa davant el comportament de Juls Janeiro

La dona de Jesulín de Ubrique és conscient que la seva filla en complir la majoria d'edat ha despertat l'interès de la premsa. Ella de moment ha optat per convertir-se en tota una 'influencer' i prefereix mantenir-se allunyada dels mitjans, amb els quals ha tingut més d'una topada.

I ara, Maria José ha vist que la seva filla ha viscut un altre moment de tensió amb els reporters. Tot ha passat quan la premsa ha volgut preguntar-li com està passant aquestes festes. I ho han fet a l'aeroport, on ella ha arribat amb el seu xicot, Tommy Rossi, després de passar uns dies a Milà.

Julia Janeiro amb la seva parella, Tommy Rossi, a l'aeroport
María José Campanario ha vist la seva filla tenir un comportament cridaner a l'aeroport | GTRES

Juls no només no els ha atès, sinó que ha tret a la llum una actitud altiva i manera 'diva' que no s'ha entès. Així, s'ha tapat la cara amb l'abric per no ser gravada, n'ha fugit i fins i tot els ha arribat a dir que eren uns pesants. Un comportament que ha estat absolutament fora de lloc.

Imatge de Julia Janeiro amb el seu xicot Tommy Rossi a l'aeroport
María José Campanario ha estat testimoni del dubtós comportament de la seva filla amb la premsa | GTRES

María José Campanario veu revelar-se la despesa mensual que suposa la seva filla

La cunyada de Víctor Janeiro ha vist que l'actitud de la seva primogènita amb la premsa ha creat indignació, especialment Kiko Hernández. Aquest, després d'emetre's a Sálvame les imatges de la noia a l'aeroport, no ha dubtat a carregar contra ella amb gran vehemència. I ho ha fet dient: «Està el fill de famós, el fill ximple de famós i després hi ha la filla de Jesulín i Campanario».

«No es pot ser més ximple i més absurd. El fàcil que és dir: 'Bona tarda, vinc de viatge i estic una mica cansada, gràcies per esperar-me i rebre'm', i després agafa un ascensor i marxar. Però com que no et dona, has de muntar el xou, posar-te l'abric per aquí», afegia ben indignat.

Kiko Hernández
María José Campanario ha vist Kiko carregar durament contra la seva filla| MEDIASET

Tot seguit, va prosseguir dient: «Què ha inventat aquesta, la penicil·lina? Qui ets tu? Què has fet per ser-hi i perquè companys estiguin passant fred esperant-te a la porta d'un aeroport?».

Tal és l'enuig que ha sentit el col·laborador que, com María José ha vist, no ha dubtat a treure a la llum els 'draps bruts' de Juls. I és que ha procedit a revelar quant costa als seus pares mantenir-la. Així ha afirmat: «Quan el pare i la mare no et donaven diners per posar-te pit i més coses, aleshores trucaves per negociar un 'reality' amb Telecinco».

«Ara com ja et donen diners i t'ingressen 6.000 € cada mes ja no necessites Mediaset. S'ha plantejat anar al Deluxe, a La isla de las tentaciones, a Llama a Kiko, a tots els programes», va revelar el col·laborador.

Imatge de Jesulín de Ubrique i María José Campanario.
María José Campanario i el seu marit, segons sembla, li paguen una bona quantitat a la seva filla perquè no faci el salt a la fama | Europa Press

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp